Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem pijaczka

5-6 piw tygodniowo to duzo wg was?

Polecane posty

Gość jestem pijaczka

od niedawnoa wypijam tak 5-6 piw w tygodniu. to duzo wg was? czy to normlane? pije przewaznie jedno dziennie ,gdy wracam do domu po pracy i ogladam tv.

Gość to niepokojące
ale w weekend wypijam więcej od Ciebie :O

Gość no, nie powinnas
co innego np w weekend ze znajomymi wypic, a co innego samemu fundowac sobie wieczorne piwko codziennie, latwo tak wpasc.odstaw i zobacz swoja reakcje, jesli bedzie Cie ciagnelo, to znaczy, ze cos jest na rzeczy. jelsi nie, nie ciesz sie, bo predzej czy poznije wciagnie, wiec odstaw jak najszybciej i zminimalizuj.

Gość duzo ja w ogole nie pije ewent
raz w miesiauc lamke wina kraj alkoholikow wszysyc tylko chleja te piwska

Gość zaqxsw
ja tyle w rok nie wypije

Gość nie to nie duzo
duzo to jest czteropak codziennie, nie jedno czy dwa. nie robisz awantur po piwku? nie biegasz nago? nie wyzywasz ludzi? nie tracisz kontroli nad soba? to nie jets duzo. niezdrowe podejscie maja ci, ktorzy uwazaja ze to jest duzo :O szkoda ze tego nie mowia i nie krzywia sie jak ktos pali fajki, czy zre jak swinia.

Prawdą, jest że to podchodzi pod alkocholizm. Moja koleżanka piła jedną lampke wina (!) dziennie wieczorem, do książki, telewizji albo kolacji. Pewniego dnia, jak jej tej lampki jjednej zabrakło, bo nie miała wina, dostała szału, więc to już był alkocholizm. Zmniejsz pomału np. najpierw do 3 piw tygodniowo, aż się wkońvcu uwolnisz..

Gość odpowiedz mi proszę
Moj kolega pije codziennie kilka puszek, i jest alkoholikiem mimo sowich 24 lat. Zrob sobue test baltimorski. Jemu wyszlo, ze musi udac sie po pomoc do placowki odwykowej:classic_cool: jesli wytrzymasz miesaic bez picia tego powska, poradzisz sobie.