Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grader

Dlaczego sklepy sa dzisiaj pozamykane? Gdzie czlowiek ma zrobic zakupy?

Polecane posty

Gość Grader

To jest chore, ze czarna mafia narzuca nam, kiedy nie wolno pracowac. Niech sami sie wezma do roboty, a nie chleja wina co msze

Gość jak nawet do kalendarza nie
spojrzysz, że czerwona kartka czyli święto państwowe i sklepy pozamykane, to wyłącznie twój problem. Na zdrowie ci wyjdzie jak dzień głodówki urządzisz :)

Gość hrtyjuioklpkj
stacje benzynowe sa otwarte, rusz dupe i idz kup skoro przez ostatnie miesiace nie moglas tego zrobic :O

Gość gfdhjgfd
zmien kraj zamieszkania na pakistan bedziesz happy

Gość nie zaczynaj takiego
tematu, bo tu siedzą same kasjerki z marketów, zaraz cię zjadą, że co za problem był zrobić zakupy wczoraj!

Ja się kiedyś dowiedziałam, że mogę sobie w taki dzień zrobić zakupy w żabce, może masz jakąś w okolicy (ja akurat nie mam), albo na stacji benzynowej.

Normalny człowiek jak chce mieć wolne to bierze urlop, poza tym nie wmówisz mi że kasjerki pracują non-stop 7 dni w tygodniu.

Gość Dori Dori Dorian
Kasjerki sa kasjerkami, bo nic nie potrafia. Sa nikim i dlatego tak skonczyly

Gość nareszcie lato
eeeeeeeeee trza było wczoraj np do Lidla skoczyć ,co tam się działo :) Poszłam na zakupy ponowne tuż przed zamknięciem i puuuuuuuuustki już wczoraj o tym pisałam ,ludzie to są durni JEDEN DZIEŃ świąt a kupją jak na wojnę :)

Gość a ta?
u mnie wszystkie sklepy wkoło pootwierane są

Gość hrtyjuioklpkj
ja nie pracuje na kasie, mam wolne i jestem ateistka i kurva potrafie zyc bez jednego dnia zakupow!!! ludzie ogarnijcie sie!

Gość gfdhjgfd
Dori Dori Dorian Kasjerki sa kasjerkami, bo nic nie potrafia. Sa nikim i dlatego tak skonczyly a ty jak skonczyles?? przeciez zyjesz w tym samym gownie i do tego jestes glupcem

Gość nie zaczynaj tego tematu
Ja nie jestem kasjerką, jestem ateistką i dziś pracuję, wczoraj pracowałam i jutro będę pracować, podobnie jak przez resztę "długiego weekendu", bo akurat nie jestem w grupie chronionych prawem do niepracowania nierobów i leni. Jak komuś zależy na dniu wolnym niech sobie weźmie urlop.

Gość ergdrynnhgn tnhg
jesli te wolne swieta zorganizowane przez czarrna mafie ci przeszkadzaja, to nie zapomnij isc do pracy 25 i 26 grudnia

Gość nareszcie lato
Kasjerki są kasjerkami później mogą zostać kierownikiem a później ........ Na zachodzie nikt nimi nie pomiata ,idź popracuj jeden dzień to zobaczysz,moja córka tak zaczynała mając średnie wykształcenie w między czasie ,szukała czegoś innego .Dzisiaj jest kierownikiem sporego punktu sprzedaży zarabia trzy razy tyle co ja .Praca w wyzyskującym polaków markecie dużo jej dała .

Gość nareszcie lato
A propo krytykowania pracy kasjerki ,w auchanie czy jak to tam się pisze są już kasy samoobsługowe dla takich tłuków jak ta powyżej co pomiata kasjerkami .sWOJĄ drogą ty gdzie pracujesz????????

Gość nareszcie lato
nio ???????????? Odpowiesz ?????????

Gość nareszcie lato
HALLO Dori Dori Dorian?????????? cZEKAM :)

Gość nie zaczynaj tego tematu
Ja akurat chodzę do pracy i 25 i 26 grudnia, nawet 1 stycznia chodzę jak trzeba, 15 sierpnia też i w każde inne święto, kościelne czy nie, bo wyobraźcie sobie, że są w tym kraju instytucje i firmy, które pracują niezależnie od świąt i wolnych dni. Nawet w niedziele! I nie narzekam na to, że chodzę w te dni do pracy, bo jak chcę mieć wolne to mogę. Wkurza mnie to, że nie mogę normalnie zrobić w te dni zakupów jak w każdy inny roboczy dzień. Nie upieram się przy Bożym Narodzeniu czy Wielkanocy, ale te wszystkie Zielone Swiątki, Dni Matki Boskiej i Boże Ciała to już przegięcie :o

Gość nareszcie lato
Ja też pracuję w święta ,bo taką mam pracę i kościół mi nie zamyka zakładu ,a ja chcę mieć wolne niech kościół się tym zajmie .Co mnie obchodzi że ludzie u mnie zostaną bez opieki BOŻE CIAŁO święto ,to święto.

Gość nareszcie lato
DORI się zamkneła ,zamknął :)No tak wakacje i gimgówno próbuje się wymądrzać :)