Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obrzydzona kaska

POMOCY!!!!!!! RATUNKU!!! Zobaczcie co ja mam w domu!!!!!!!!

Polecane posty

Gość obrzydzona kaska

.. ehhh .. mam w kuchni pajaki GIGANTY .. siedze w salonie na sofie, tylko tv wlaczone a ja normalnie slysze jak one po podlodze popierdzielaja .. gniazdo maja za lodowka, ale ja na sama mysl o probie pobycia sie ich wlasnorecznie umieram .. .. i co ciekawe sie mnie NIE BOJA .. ani odkuraca ktory przy 1800 WATT nie jest wstanie ich wciagnac .. :/ CO ROBIC???

Pająki sie boją różowego koloru. Ubierz sie słitaśnie i uciekną

Gość obrzydzona kaska
Ty tak na serio z tym rozowym???? Metoda ogniowa odpada box maja gniazdo pomoiedzy tymi rurkami z freonem z tylu lodowy a ze take ma 2 metry wysokosci to moge niece raze posluchac jak urzadzaja sobie zjezdzanie i wtedy say naprawde glosne.. Metoda laczka tez niece dziala bo... one maja taka twarda skorupe zamaist miekkiego brzucha i raz jak przywalilam butem na grubej podeszwie to pajak nawet niece byl drasniety.. Poprosty sieve zatrzymal otrzepal i niespiesznie poszedl dalej... Do odkurzacza cholery tez wejsc niespiesznie chca bo jak sieve zapieraja odnurzami o krewedzi (takie rozczapizone) to na najwiekszej mocy ssania one nawet niespiesznie drgna.. Havva niestetty ale to rzeczywistosc w mojej kuchni wieczorowa pora.. :( dzwonilam do specjalisty to mnie wysmial ze sieve malych pajaczkow boje, tylko one nice z malego niestetty maja ;) jak laza toszuraja odwlokami po podlodze taka glosno ze nawet przywalilam zamknietych drzwiach jen slychac :/

A może proboszcz plagi na ciebie nasyła za kare żeś na procesyje nie udała sie hyżo

Gość aha i achhhhh
ja takie łapię do słoika i wynoszę na dwór

Gość obrzydzona kaska
To takie pajaki sa. Jak mam sie ich pozbyc? :(

Gość obrzydzona kaska
czasem kładę się przy ich gniezdzie bez majteczek i godzinami smyrają mi piczkę :)

Gość obrzydzona kaska
To ostatnie to podszyw byl. :o Nie, nie dorzucaja sie, niestety. 😡

Gość obrzydzona kaska
NIE. 😠

Gość hopsia sia
hahaha umre :D

Nałap je w sloje i zanies do zoologa to może ci grosiwem sypna jak to jakiś okaz

Gość obrzydzona kaska
Nie, jeszcze tego by mi w chacie brakowalo zeby chlaly jak swinie i panieny sprowadzaly. Ale jak seks uprawiaja to tak glosno jecza, ze spac nie moge, a to tak slychac, bo odwlokami obijaja sie o sciane!!

Gość obrzydzona kaska
Jak mam je pozamykac w sloiki jak ja sie normalnie brzydze takiemu spojrzec prosto w twarz, a co dopiero go zlapac? Raz caly dzien sie z takim pajakiem gonilam po kuchni z szufelka.

Gość hej hej hej heeeeej
Zrob zdj z daleka i pokaz te ''giganty'' bo cos mi sie wierzyc nie chce zeby taaaakie ogromkne byly pewnie jak zwykle kobietka histeryzuje i doslownie WYOLBRZYMIA :P

Gość obrzydzona kaska
Juz wiem! Wyprowadze sie z domu! W ten sposob pozbede sie problemu z pajakami.

Gość liquier
hahah słyszesz jak tupią :D

Gość to w meilu się
wlaśnie, wklej jakieś foto - pliska :)

Gość chcestaduciec
to zadzwon po specjaliste zrobi z tym porzadek. poza tym co to znaczy ze cie wysmial? ma przyjsc i koniec bo chyba mu zaplacisz. poza tym po co piszesz tutaj mamy ci pomoc ganiac te pajaki czy jak?