Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katowiczanka_85

Brać czy nie ?

Polecane posty

Gość Katowiczanka_85

Witam. W tym roku wybieramy sie do Bułgarii i chciałabym zabrać ze sobą kilka erotycznych rzeczy żeby umilić noce :) ale bo je się że na granicy może sie sprawa rypnąć i będzie wstyd jak akurat mój bagaż przeszukają :( jedziemy autobusem

Gość Katowiczanka_85
ktoś doradzi ?

Gość nareszcie lato
OJ nie :( oni lubią kopać w rzeczach :) Jak to znajdą to słono zapłacisz albo cię mogą o coś oskarżyć ,nie ryzykuj :( Ja dwa lata temu wiozłam znajomym Bułgarom różne śmieszne ,i smakowe prezerwatywy bo chcieli zobaczyć.Celnik mi walizkę przetrzepał i ....schował je sobie do kieszeni :( pilotka autokaru powiedziała że mam być cicho ,bo mnie do pierdla wsadzą jeszcze za to że jadę w celu uprawiania nierządu :) No chore :)

Gość nareszcie lato
A i jeszcze zabrali mi moje kochane perfumy oryginalne i używane BO NIE WOLNO :(Akurat :)

Gość Katowiczanka_85
a co oni tam prezerwatyw nie maja ?? no to wibrator chyba zostanie w domciu :( ale bieliznę erotyczna zabieram ;]

Gość mixer xd
perwersja ty puszczlska szmato

Gość mixer xd
Zainstalowalem sobie gadugadu i mam juz 2 numery - pierwszy do bota, drugi do Lecha Walesy

Gość postamt
erotyczne gadżety wyślij pocztą na poste restante. Narkotyki zwykle też tak wysyłaj.

Gość Katowiczanka_85
@mixer xd Perwersyjna i puszczalska to była twoja Ś.P. mamusia jak stado bezdomnych murzynów ją wyruchało i sie na nią scedzili grupowo po czym został taki mel jak ty !!!

a Co to obchodzi celnika co ja mam w walizce?Nie moge miec prezerwatywy czy kremu z zdurexa? Bzdury wypisujecie.

Tu nie chodzi o to co możesz mieć tylko czego nie powinieneś mieć. Całe ciężarówki rozbierają a co dopiero wywalić ci wszystko z torby czy walizki. Przed wyjazdem do jakiegoś kraju warto przekonać się czy w wożony produkt nie jest tam zabroniony, lub przynajmniej znany.