Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zapytujacy Diabul

Po co kobiety są potrzebne?

Polecane posty

Gość skandybnawa
gdyby nie ten portal nawet nie wiedzialabym ze w facetach jest tyle nienawisci do kobiet, zal... Zastanowi sie skad ten zal, jakie sa jego powody,,,,

a no i jeszcze jedno....przestan mi tu cytowac tommaso d'acquino albo goethego jezeli nie wiesz nawet kim oni sa....nie wystarczy isc przeczytac na internecie co zdolali zrobic faceci tylko zeby stworzyc prowokacjie....nie wiem w czym tkwi twoj mentalny problem i personalnie mnie to nie obchodzi...ale powiem ci jedno...jestes egocentrycznym czlowiekiem ktory z takim mysleniem o swiecie nigdzie nie dojdzie...myslisz ze jesli by nie bylo kobiet to byloby wam lepiej...ja nie sadze....wiesz dlaczego prawie kazdy z kompozytorow takich jak chopin,albo pisarzy takich jak ugo foscolo stworzylo swoje dziela...bo tesknili za ojczyzna i za matka....IL NOSTOS...w ktorym nawet odyselusz stworzony przez homera ktory przezyl 10 lat daleko od domu z daleka od ukochanej zony spowodowal ze mezczyzna pokonal wiele przeszkod zeby wrocic do domu....ta nostalgia prowokuje w nas chec do tworzenia....ale przypomina nam z kad pochodzimy....z brzucha naszej matki ktora nas stworzyla....wszystko zaczyna sie od kobiety....niestety ty nie mozesz tego przebolec i potrzebujesz wlasnie takich prowokacji zeby czuc sie lepszym od innych....bo w normalnym zyciu chyba nic ci sie nie udaje i dlatego....a jezeli chodzi o przeszlos to powiem ci jedno....w starorzytnej sparcie i w starorzytnym rzymie kobiety mogly robic to co chcialy i zajmowaly nawet warzne posady w urzedzie....slyszles kiedys o greckiej poetessie Saffo...nie sadze....albo o rzymskiej Cleli....albo o Lukrecji co uratowala honor rodziny....albo o wojowniczej Camilli....jesli nie to zamiast sie puszyc jak paw idz lepiej poduc sie troche historji...nie tylko tej co cie nauczono w podstawowce o wynalezieniu zarowki...i otworz ten twoj ograniczony umysl...to zobaczysz ze kobiety wiele zrobily dla swiata

Gość Panna nikt88
A ja wierze w milosc, ona jest sensem zycia. Kocham mojego meza, on kocha mnie. Nigdy nie liczylismy korzysci, po prostu chcemy byc razem :)

Gość mgr. Halina Lejzi-Arbajt
Kobieta jest od rodzenia dzieci, prania, sprzątania i gotowania . . .

Gość skandybnawa
Dlaczego kobiety tak cenia u facetow penisa i inteligencje? Bo ceni sie to czego samemu sie nie ma, na tej samej zasadzej faceci leca na piersi u kobiet

Gość proekozielona
a zal stad, ze ja tez spotkalam na swojej drodze mezczyzn ze tak powiem nie tylko milych ale w zwiazku z tym nie wyzywam sie anonimowo na forum internetowym na calym meskim gatunku poniewaz wiem ze sa takze fajni faceci, wrazliwi, szanujacy kobiety a moje zle doswiadczenia nie spowodowaly ze sadze caly rod meski jest choojowy mam silna psychike a ci biedni chlopcy nie potrafia sobie radzic z emocjami sa psychopatyczni, po drugie zal, ze tacy faceci sa niebezpieczni dla spoleczenstwa, kto wiem czy nie znaczna napadac, mordowac kobiety, moze sie zapedzilam ale istnieje takie prawdopodobiensto

Gość skandybnawa
ale przypomina nam z kad pochodzimy Z kad? A co to za wyraz? Mardz do podstawowki uczyc sie podstaw ortografii!

Gość skandybnawa
Zielona niech kobiety najpierw sama zaczna siebie szanowac, wtedy dopiero moga wymagac szanowanie ze strony innych

Gość bhjfdk
Mardz do Mardz? Co to za wyraz :o

nie jestem polka czyli nie martwie sie o moja polska ortograwie co mysle ze jest juz wystarczajaco dobra po 4 latach nauki....a to ze zwracasz na moje bledzy w ortografi znaczy tylko ze wyczerpaly ci sie argumenty

Gość komu sa potrzebne to sa
mi zdecydowanie do niczego nawet do seksu 🖐️

Gość skandybnawa
Literowka. Mysl kobieto, to nie boli

Gość fhfhhf
kiedy wreszcie zrozumiecie,że mężczyźni i kobiety sie uzupełniają,dlaczego ciągle jest walka płci :( obudźcie sie,to nie ma sensu.A ci którzy piszą że zakompleskieni faceci potrzebują kobiety to albo sami sie oszukują i wylewają frustracje bo żadna ich nie chce,albo to jakieś geje albo prowokatorzy z gimnazjum którym nudzi sie w wakacje.W każdym przypadku to dewianci psychiczni

Gość proekozielona
to chyba oczywiste ale ci faceci nie szanuja calej plci kobiecej a m.in. ty jak ia jestes nie raz wyzywana na forum dlaczego? bo sie nie szanujesz ? nie generalizuj

Gość bhjfdk
Taki ynteligent a literowki robi :o

Gość skandybnawa
Nie powiedzialbym ze ejst wystarczajaca dobra jesli starozytny piszesz przez rz, wazny podobnie. To sa zenujace bledy, nawet jelsi jestes nie Polka. Jak ktos sie uczy nowego jezyka to uczy sie calych wyrazow, jak sie pisze a Ty walisz byki, zenada

Gość fhfhhf
to wy jesteście zakompleksieni gdyby było inaczej nie potrzebowalibyście udowadniać nikomu,że jest gorszy od was

Gość skandybnawa
"A ci którzy piszą że zakompleskieni faceci potrzebują kobiety to albo sami sie oszukują i wylewają frustracje bo żadna ich nie chce,albo to jakieś geje albo prowokatorzy z gimnazjum którym nudzi sie w wakacje." Wlasnie potwierdzilas ze mam racje. Zakompleksiieni faceci lecza swoja kompleksy przez fakt posiadania kobiety, mowia sobie - nie jestem taki zli skoro jakas mnie zechciala! Co to jest w ogole za myslenie? Zenada!

a kto ci takich glupot nawmawial ze kobiety cenia u mezczyzn inteligencjie i penisa?...widac ze w swoim zyciu poznales bardzo malo kobiet....ale po tym co piszesz watpie ze wogole jakas poznales....nie wiem czy jests gayem ale na to wyglada ze tak czyli powinnes wiedziec tez ze nie wszystkie penisy moga byc dobrze cenione i nie wszyscy mezczyzni sa inteligentni......ty napszyklad......nie jestes wogole inteligentny....

Gość a te puste dupy juz wyzywaja
od gejow lub diewiantow bo co nie mozecie pojac ze nie przepadamy za dziurkami o zapachu sledzi? :D:D

Gość proekozielona
lubiepiwo nie martw sie piszesz ladnie, musisz tylko podszlifowac zasady ortografii ciekawe jak inny pisza w innych jezykach

Gość skandybnawa
Doczekam sie odpowiedzi na pytanie czy nie? Do czego poza rodzeniem dzieci sa potrzebne kobiety?Do czego?

Gość a faceci / mężczyźni
są potrzebni???

Gość skandybnawa
Oczywiscie ze sa potrzebni, chociazby do tego by kopac doly

Gość proekozielona
a jesli kobieta nie moze miec dzieci to co ma sobie kopac grób? jaki ty jestes zalosny buraku

proekozielona masz racjie...ale zostawmy samego tego czlowieka w swojej samotnosci...przeciez on i tak nic nie rozumie...rozmawiac z glupim to tak jak rozmawiac z murem....on ma ograniczony umysl... cos sobie nawmawial i mysli ze na tym swiat sie kreci...Platon powiedzial ze tacy ludzie to sa ludzie ktorzy mieszkaja w swojej umyslowej jaskini z ktorej boja sie wyjsc bo swiatlo czyli ''madrosc i rozum'' ich oslepia...czyli nie ma szans...to skonczony czlowiek

Gość geniusz kobiety jest
to kobiety są genialne , bo przecież : -to kobiety wynalazły cywilizację , bo to one wynalazły mowę ludzka (a cała reszta jest wynikiem mówienia i myślenia słowami) -to kobiety wynalazły stosowanie narzędzi , to pierwsze myślenie technologiczne utworzyło człowieka ze zwierzęcia , czyli kobiety zapoczątkowały inteligencję , a mężczyźni w tym czasie zamiast wynaleźć narzędzia poprawiające życie...w tym czasie przy pomocy siły i agresji zabierali żywność kobietom i dzieciom...one się starały a oni bezmyślnie wykorzystywali...i ta cecha została mężczyznom do dziś -to kobiety wymyśliły piękne ubieranie się ...wiadomo ...estetki.....w tym czasie mężczyznom wystarczało własne futro...skutki są do dziś bo maja pozostałości bujnego owłosienia...(no...kudłaci są) -kobiety są bardziej potrzebne dla ludzkości , bo to one rodzą ludzi.....teoretycznie wystarczyłby tylko jeden osobnik męski (zdrowy i dorodny) dla wykorzystania jego spermy do rozrodu dla wszystkich kobiet...reszta mężczyzn jest niepotrzebna...ach...marzenie...piękny i dobry świat bez zła tworzonego przez mężczyzn -to kobiety wynalazły miłość, mężczyźni nadal nie dorastają do tej dziedziny człowieczeństwa...zatrzymali się na poziomie seksu i na dodatek partaczą ten seks prawie zawsze, o czy wie każda kobieta, ewolucyjnie mężczyźni pozostali w tyle za kobietami, ale to nic dziwnego bo nawet w świecie zwierząt osobniki męskie odgrywają mniejszą i ograniczoną rolę, - w każdym zbiorowisku mężczyzn (wojsko, internaty, inne hotele robotnicze, obozy , akademiki męskie).....śmierdzi i jest brudno.....wniosek jest jeden...mężczyźni lubią śmierdzieć i żyć w brudzie ............ewolucyjnie pozostali w tyle za kobietami o całe tysiąclecia.........ale wystarczy że pojawi się kobieta na horyzoncie i od razu panowie wpadają w panikę anty śmierdzącą i anty brudną (bo ...czują genialność istnienia kobiety....czyż nie jest TO genialne?) -uwstecznienie....niestety...kiedyś mężczyźni potrafili zapolować na mamuta...a teraz nawet tego nie potrafią (UJEMNA EWOLUCJA...CZY CO?)....przypuszczać należy że kiedyś mężczyźni uczyli się myślenia od kobiet i mieli pewne rezultaty...a teraz myśleć nie potrafią i dlatego zakładają takie głupie tematy i piszą takie głupoty jak autor tego tematu

Gość skandybnawa
Cogito ergo sum hahaha, sugerujesz za kazdy kto istnieje mysli? hahaha

Gość skandybnawa
Kobiety wynalazly mowe? hahaha zart roku! chcalem zauwazyc ze to Adam zostal pierwszy stworzony! Adam nie Ewa. Kobiety wynalazy mlosc? A to ciekawe, ciekawe jak ta milosc zostaala wynaleziona haha