Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pałelka

Jak go od siebie odepchnąć ?

Polecane posty

Gość Pałelka

Koleżanka wiedząc, że szukam chłopaka dała mój numer jednemu z jej przyjacieli. Pisaliśmy jeden dzień i on mi pisał o sobie a ja mu o sobie, Dzisiaj powiedział mi, żebyśmy się spotkali w sobotę zgodziłam się. Gdy zobaczyłam jego zdjęcię i potem na mieście przypadkiem. Trochę się zniechęciłam do Niego. Dzisiaj powiedział że sie mu podobam i chcę mnie przytulić na powitanie ja mam 15 lat ale on 18 ! Jeśli powiem mu, że mi się niepodoba i nie chce już z nim się spotykać,pomyśli o mnie źle i bd mu przykro. Wiem, że to moja wina jest że zrobiłam mu nadzieję. ale on chce mnie przytulić na powitanie, powiedziałam że może lepiej nie on że spoko. Koleżanka mi powiedziała, że i tak mnie przytuli bo Go zna, a jeśli się zakochał to w 100 % to zrobi... Jak mam mu pokazać (nie powiedzieć) że mi na nim nie zależy i nie chcę z nim sie spotykać !; (( POMÓŻCIE MI ..Ale nie piszcie że jestem .. taka i owaka i że Go zranie bardziej jak mu nic nie powiem... bo to już wiem .... Ale chce mu to okazać. Help !

Gość demagogia zeb
nie myj zębów i pach

Gość Biedny_Muzyk
haha mnie bardzo chamsko odrzucila jedna 15/16 (bo znamy sie dluzej) i to fajne z twojej strony ze nie chcsz mu robic przykrosci :P najlepsza rada - badz wstretna ogolnie chodzi mi o to zebys zagrala taka "wiesniare" pluj przeklinaj zachowoj sie jak idiotka sam sie zniecheci

Gość Pałelka
Ale chodzi o to, że ja nie chce też się czuć jakoś świńsko, w sumie on mi wali tekstami typu 'chce Cię znów ujrzeć' itp itp . ; (

Gość Biedny_Muzyk
wpadlas na romantyka-samotnika tez taki bylem w wieku tego typa wez zrob z siebie chamska wulgarna dziewczyne i juz

Gość jijijijo
pisz na randce smsy, nie patrz na niego, baw sie telefonem, rozgląaj sie dookoła, bądź znudzona, nie uśmiechaj sie. po randce juz nie odp na jego smsy, nie rob mu ogolnie wiecej nadziei. nie musisz mu wprost mowic sory ale nie jestes w moim typie. po prostu go olej. to i tak lepiej niz gdybys mu powiedziała " opowiedz mi o tym wypadku.. o jakim wypadku..no nie mow ze masz taki ryj od urodzenia"