Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cotojest

Ma któraś tzw pajączki na nogach? Pomocy

Polecane posty

Gość Cotojest

Mam 20lat i zauważyłam że zaczynają mi wychodzić żyłki czerwone. Jestem szczupła więc skąd ten problem? Co robić żeby ich nie było więcej? Doradzi mi ktoś mądrze

Gość Cotojest
Ma któraś podobny problem?

Gość Takbywa
Może więcej ruchu lub jakieś kremy

Gość optycy potrafia zedrzec
"Jestem szczupła więc skąd ten problem?" ja jestem szczupła, jak to się stało że mam wadę wzroku i włosy brązowe zamiast bląd ? :(

Gość Jaiaudi
No bo osoby z nadwagą mają zazwyczaj tego typu problemy

Gość kajakajajakakakkakaaaaaa
ja mam od dziecka taką skórę na nogach i plecach pelno zylek i pajaczkow. trzeba sie opalac to wtedy mniej widac.. no i podobno sa jakies zabiegi u kosmetyczki ktore zamykaja te pekniete naycznka ale ja sie nimi nie przejmuję i na razie nie zamierzam z nimi nic robic. dodam ze jestem w miare szczupla i te pekajace nacyznka to po porstu taka cecha skóry. nawet sie mowi ze ktos moze miec cerę naczynkową. taki pech i juz :(

Gość Abaiko
Jest wiele kremów na tego typu dolegliwość np taki z wyciągu kasztana mi pomagają nie usuwają starych ale zapobiegają i dają ulgę

Gość pajączki
witam, znalazłam własnie na allegro krem na wybielenie pajączków nazywa się Dr LEG FADE, czy któras z was używała juz go???

to nie zależy od nadwagi!! Moja kolezanka od podstawowki ma pajaczki na policzkach. Latem nie widac,ale zima masakra. Ja mam na jednej stopie,wyszły mi jakies 2 lata temu i nic z tym nie zrobiłam.