Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jalandajolo

ale obciach - na studiach mam taka laskę

Polecane posty

Gość jalandajolo

co ma 25 lat a jest na 4 roku dziennej magisterki dopiero - frajerka. Ona powinna już dawno skończyć szkołę a nie - zreszta ona chyba już nie ma prawa studiowac dziennie?!

Gość a mnie czeka sprzatanie
sama jestes frajerka

idzie się do technikum to rok później zaczyna studia. po drugie może nie od razu po średniej poszła na studia? i

Gość jalandajolo
z was pewnie też tacy frajerzy co maja 2 lata w plecy

Gość jack ill
i w końcu skończy to samo co Ty, frajerze/rko:)

Gość Izabelllaa88
I słusznie, że studiuje. Ja mam 23 lata, jestem na drugim roku i nie czuję się z tego powodu gorsza.

Gość jalandajolo
to ona jest frajerką - co ona przez te 2 lata niby robiła co? I kłamie że pracuje niby - ciekawe jakim cudem skoro studiuje dziennie??!!

Gość Dokładnie, zastanów się
Ile Ty tych tematów jeszcze założyć?

Gość jalandajolo
zakładam ile chcę nie twoj bizness - szlag mnie trafia jak sie terazn porobiło że frajerka taka może sobie i studiować i pracować i śmieje mi się w twarz jak to ona niby zaradna jest - matoł tępy

Gość sama jesteś matoł
suko jebana

Gość jalandajolo
jak się nie podoba to won z tematu!!

Gość sama jesteś matoł
pójde jak zechce, jesteś tempa strzała, jebana zazdrośnica, śmieć i wieśniara

taaa a pozniej przy kasie co drugi bedzie Magister :D wlacznie z toba autorze tematu ;P

każdy ma prawo studiować dziennie, z choinki się urwałes czy co? A wystarczy wyjechac na rok, dwa za granicę w wziąc dziekankę, żeby mieć przerwę w studiach.

Gość jalandajolo
nie będe pracowała na kasie chociaz to nie jest wstyd - chodzi mi o to ze nie powinna się tak szczycic tym że niby ona pracuje już i studiuje dziennie - powinno być zabronione to!

dlaczego zabronione? Jeśli to nie prowokacja, to chyba po prostu jej czegoś zazdrościsz:)

no wiesz 'NA kasie' to ciezko pracowac, ryzykowna praca, jeszcze bys spadla ;) przy kasie to nie wstyd, chcialam tylko napisac ze teraz magistrow jak grzybow w lesie :o

Gość jalandajolo
niczego suce nie zazdroszczę - wkurza mnie i już - powinna wypitalać stamtąd anie szczerzy zęby i oh ah podziwijcie mnie!!

Gość dsfcswd
no i chuj z tego. kogo obchodzi twoja opinia? na pewno nie ją i nie nas :D weź się idź utop zawistna suko. pewnie masz na imię aśka bo one wszystkie są takie pierdolnięte. ja też mam taką jedną na stdiach. wszyscy ja obgadują. ostatnio wysyła na nasza wspólną skrzynke jakieś testy i słyszałam jak sie z niej nabijają a jeden kolega powiedział. nie wchodzcie na to , ta cytuję "suka" chce żebysmy wszyscy oblalai :) wiec nie tylko ja jej nie lubie hahaha :D wszyscy wiedza że ściemnia i sie z niej śmieja

ewidentnie zazdrościsz:D A żółć i jad to ci się aż uszami wylewa:P Sto razy bardziej wolę, zeby kasa z moich podatków szła na studia tej dziewczyny, choćby i na trzeci z rzędu kierunek niż autora, który po 4 latach studiów nie nauczył się jeszcze elementarnej kultury i wysławiania się bez wyzwisk:)

Gość dsfcswd
dobrze ze cię wkurwia :) chociaz ci troche nerwów napsuje :) masz gnido za swoje :)

Gość dsfcswd
pewnie jest fajniejsza od ciebie a w tobie siedzi tylko fałsz i zawiść. każdemu byś źle zrobiła. ale widzisz za to cie nie lubia, nie tylko za to że wyglądasz jak szczur i mysza :D

Gość jalandajolo
won z topiku debile - zawodówki pewnie macie pokończone i wy mi zazdrościcie - sprawdze tą suke czy rzeczywiście pracuje i jak nie to wszyscy sie o tym dowiedzą i będzie miała przesrane i przestanie się tak szczerzyć małpa jedna!!!

rozczaruję się, teraz większośc ludzi studiuje i pracuje jednoczesnie, więc raczej na pewno dziewczyna faktycznie pracuje, a ty się tylko ośmieszysz:) (w sumie już to zrobiłeś)

Gość jalandajolo
taa wszyscy pracujecie - już to widze :D:D wkurza mnie ona i już i jeszcze na wykłady często nie chodzi a potem zawsze znajdzie sie frajer co jej notatki daje bo ona taka zapracowana i trzeba sobie pomagać - szlag mnie trafi jak jej nie wykopię z tej uczelni!!!

Gość samasamasa
autorko zgłoś się do dobrego psychiatry, tylko to ci pozostało :D