Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BiednyMuzyk

Na FORUM SA ZADYMIACZE Z PO

Polecane posty

Gość BiednyMuzyk

Aktywnie krytykowalem PO w kazdym temacie i co ? ktos mi zaczernil juz dwa nicki!!! nie pisal ani razu ani jednego postu z mojego nicku ale ja tez nie moge juz pisac mam doslownie "zablokowany" nick z ktorego szly krytyczne posty na PO

Gość elektorat PO
beda na nich z partii pluc to powiedza, ze deszcz pada bo nie moga sie przeciez mylic. po to najlepsza partia jaka ten kraj moglby miec i nie ma co dyskutowac.

Gość BiednyMuzyk
Mam małego chooja i postępującą opryszczkę moszny :(

Gość to shatyn ten
komunistyczny darmozjad pisze jak nawiedzony

Gość dosłownie zablokowany nick
wypierrdalaj pokrako :classic_cool:

Gość BiednyMuzyk22
HAHA KOLEJNY NICK MI ZABLOKOWALI :p no nie gajcie ze on jeden siedzi ciagle na kafe i obsesyjnie przeglada kazdy temat byle propagowac kult PO i tlamisc jak moze krytyke nawet blokowaniem nickow

Gość jesteś prawiczkiem prawda
?

Gość twój stary to prawiczek
.

Gość BiednyMuzyk22
Takie ciolki jak ten wyzej od prawiczkow tez sie przydaja bo temat podbija ;)

Gość BiednyMuzyk22
tak, jestem prawiczkiem, onanizuję się podglądając mamę w kąpieli

Gość sugga
tu jest cala zaloga, ktora klaszcze Platfusom: shatyn, bmblondyn, ptasiek -trzy komuchy po 50-tce, stare UBeki i jeden mlody Master111, przygłup, uposledzony

Gość BiednyMuzyk22
master to akarut ma niezla polewke piszac to wszystko

dla PO jest takie samo jak PiS, wystarczy posłuchać Gowina i jeśli zagłosuje na PO, to tylko dlatego, że jest to mniejsze zło niz ci szaleńcu z PiS-u, a tak poza tym, aktualnie Ruch Poparcia Palikota, przedstawił jakiś sensowny program.

Gość BiednyMuzyk22
PO TO MNIEJSZE ZLO!!!!!!!!! TO CIEKAWE ZE ZA PIS BYLO LEIEJ!!!!

Gość ja do kosciola nie chodze
ZLO JEST ZAWSZE ZLEM i nie ma zadnej wymowki na to!!!!

za PiS było lepiej?????? To powiedz mi z łaski swojej, że tylko 2 lata zdołali rządzić, by przegrać w wyborach.... a po ich rządach mamy teraz coraz to większe odszkodowania do płacenia ludziom, niesłusznie oskarżonym. Sądy już nawet nie przyjmują skarg na Macierewicza, bo MON za duże odszkodowanie płaci za jego radosną działalność....

Gość sugga
co ty pierdolisz blondyn?? za co placi MON? pojebalo cie?

Gość przegrali w wyborach po
2 latach???? a jakie to wybory sa co dwa lata? tak gwoli scislosci? nie bylo przyspieszonych wyborow bo nakrecili spoleczentwo na to, ze jarek oklamal lud twierdzac, ze nie bedzie premierem jak jego brat prezydenbtem?? czy to co zrobil TUsk nie jets wiekszym klamstwem? (przysieganie, ze poda do dymisjji kazdego z jego rzadu, ktory zaproponuje podniesienie podatkow???? nie wwspominajac, ze ich celem wyborczym bylo doprowadzenie do podatku liniowego!) PiS moze kupowalo barylke ropy drozej ale na stacjach byla cena nizsza i Pisiory dbaly o to, teraz barylke PO kupuje taniej ale benzyna CALY CZAS rosnie!!! nie dbaja i nie pilnuja niczego!!!! chleb po 5 zl, cukier po 5 zl!! wez sie czlowieku ogarnij i choc raz postaraj sie myslec obiektywnie :O nigdy w zyiu nie zaglosuyje na PO (raz to zrobilam, do dzis soba za to gardze) i nigdy na PiS. te partie sa przegrane dla mnie, tyle szkody co PO zrobilo teraz nie zrobila nawet ta yebana komuna.

a zato: MON rozważy, czy opublikować- jako aneks do raportu Macierewicza z likwidacji WSI- listę z nazwiskami osób, które po ujawnieniu raportu wygrały sprawy w sądzie. Dotychczas skarb państwa kosztowało to 322 tys, a czekają sprawy, za które skarb państwa wypłaci , w 15 przypadkach do miliona zł.

kurva 5,15 w sklepie osiedlowym, ostatnio babci kupowalam, Pyskowice, Slask, nie wierzysz? przyjedz i zobacz! 3x sie jak glupia i glucha baby pytalam bo myslalam, ze zle slysze.

Gość BiednyMuzyk22
ceny jak szalone rosna w sklepach ciekawe ze w ogarniettym kryzyzem zachodzie tak nie jest

jak chcesz naśladować tego JarKacza, to sobie kupuj gdzie najdrożej, poyebańcu, 5 zł chyba za dwa bochenki, robię zakupy więc wiem...

Gość sugga
322 tys????? takie marne grosze??? :D:D:D to jest nic przy tym, jakie korzysci osiagnelismy dzieki raportowi, ktos kiedys musial wlozyc kij w to komusze mrowisko, niestety dopiero po 20 latach ale dobre i to. a od Macierewicza sie odpierdol, czerwona gnido

Gość bmblondyn to gej
o torebkach można z nim pogadać a nie o polityce

dobra kurva debilu, dalej twiewrdz ze deszcz pada kiedy ci kurva pluja w twarz :O w doopie mam to czy wierzysz czy nie, i powiedzialam, ze ani PiS ani PO NIGDY KURVA WIECEJ!!!!! a babci z biodrem po operacji powiem, zeby zapierrdalala sobie 20km przez miasto do biedronki bo tam ma cos a'la chleb za 1,59 bo ten pod nosem jest za drogi, chyba ze ty kretynie bedziesz jej wozil ten tani chleb bo ja niestety dziennie nie moge byc u niej. a teraz sie ogarnij bo kretyna tylko z siebie robisz.

Gość faktem jest to ze jest chleb
po ponad 5zl i tyle. a ty jestes kretynem i nie dziwie sie ze tak bronisz zlodziejskiej klamliwej partii.