Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak sietego pozbyc!!

jestem szczupla a mam cellulit ;[[[ co robic??

Polecane posty

jestem szczup;a a mam celulit na nogach i najwiekszy na pupie ;[ jak sie go pozbyc? biegalam, ale mialam kontuzje stawu i teraz nie moge juz biegac.. troche cwicze w domu, ale nic to nie pomaga ;[ zadne cwiczenia i rower nic nie daja ;[[ jak sie go pozbyc? wcieram tez balsam, ale bez rezultatow ;[

A ćwiczysz regularnie, czy tak tylko jak naleci Cie ochota? Z cellulitem to nie takie hop siup! Potrzeba czasu. Na innych wątkach dziewczyny polecały też jakis super duper żel z Bielendy, który pozwala pozbyć sie tego ponoć w dwa tygodnie już. Poszukaj ^^

jak sie robi ten peeling?

slabo cwicze ;[ bo wracam z roboty padnieta i nie mam po prostu czasu i sily na cwiczenia ;[

No widzisz... Pomagaja też masarze szorstką gąbką, albo taką specjalną z wypustkami. Oblewanie na przemian zimna i gorącą wodą ud i duuuuużo wody, no a do tego rzeczywiście mniej slodyczy, fast foodów itd.

dobrze, to bede tak robic, mam szorstka gabke ;-) a moge pic cherbate z cytryna zamiast zwyklej wody?? czy musi byc czysta woda koniecznie?

Gość czy ktoś może mnie kopnąć w du
od słodyczy robi się cellulit ?

*Herbate

cellulit robi sie od nierównomiernego odkładania sie tłuszczu w organiźmie, czyli od słodyczy też.

we wszystkich poradnikach piszą raczej o wodzie bo niby najlepiej nawadnia organizm...

Gość łysy dzik
etam, przyzwyczaj się, wiekszość kobiet ma, pomagają trochę ćwiczenia, wcieranie kremów i dieta, ale nie zlikwidują zupełnie

musisz z diety wyrzucić słodycze, używki, smażone, ostre przyprawy. dobrze działa pływanie, rower, bieganie. ja polecam peeling kawowy (ja robię z kawy, cynamonu i żelu pod prysznic ;) ), serum antycellulitowe z Lirene chyba (takie czerwone, termoaktywne). włącz w swoją dietę grapefruity. i masuj się codziennie po 15-20 minut szorstką gąbką z wypustkami + oliwka antycellulitowa żeby na sucho nie trzeć ;) (w sensie 15 minut jedno udo)

Polecam serum antycellulitowe Perfecta Dac Cosmetics (znajdziesz w Rossmann za 12zł) + gąbkę antycellulitową Syrena - daje super efekty! Dziewczyny pisały już o diecie i ćwiczeniach. Dodam od siebie: unikaj gorących kąpieli oraz obcisłych spodni/legginsów. Raz w tyg możesz posmarować się serum z Dax i owinąć nogi/pupę folią spożywczą, potem szybko pod kod, bo będzie zimno ;) I tak 30min leżeć:)

Gość gość
Ćwiczenia, zero słodyczy i zdrowa dieta bez fast food itp. Dużo owoców, warzyw, woda.

Gość gość
Nie zaszkodzą masaże, systematyczne nawadnianie organizmu (często o tym zapominamy), odpowiednie balsamy, ale też dostosowana dieta i trening. Polecam chociażby rozejrzeć się u: www.igortreneronline.pl

Gość gość
olać :) większość kobiet ma, ja też jestem szczupła i mam. nie przeszkadza mi to w zupełności. najważniejsze, aby być zdrowym i tyle.

Gość gość
Bańki chińskie. Pozbyłam s ie nimi cellulitu w miesiąc