Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutna300

Cesarka na zyczenie

Polecane posty

Gość grrrrrrr.........
:O idz frajerko do prywatnej kliniki, zaplac z 6000 i masz problem z glowy:O

Gość Ingade
a czemu nie chcesz rodzic naturalnie ? :)

Podobno nie istnieje cesarka na zyczenie... ale zalezy to od lekarza - Wszytsko da się zrobić. A jestes zdecydowana na cesarkę?

Panicznie sie boje, tyle juz czytalam na forach o naturalnym porodzie ze dziekuje ;) no i wiem ze w innych panstwach to jest normalka tyloko u nas jak zwykle problemy. jestem zdecydowana na 100%;(

prywatna klinika,mowi co to cos? placisz i masz cc:D no chyba ze cie nie stac,to siedz i placz i rodz sn... ja rodzilam i sn i cc i powiem ci jedno- nie chce miec trzeciego dziecka tylko dlatego,ze wiem ze musiałabym miec cc,a to według mnie koszmar...sn przy tym to pikus:P

Zastanów sie jeszcze... Ja ja widziałam te biedne dziewczyny po cesacrce lezące jak warzywka to aż mi się serce krajało. a Ja w 3 godz po porodzie biegałam za połozna by mi dziecko oddała :P a dodam że urodziłam synka 4450, 20 dni temu i poród wspominam baaardzo dobrze pomimo że trwał prawie 24 godz.

Sweetrose czy jak jak ci tam;) twoje odczucia mnie nie interesuja wiec nie rozpisuj sie jak rodzilas;)

Gość Ingade
powiem tak , chyba każdy się boi porodu naturalnego . A może akurat Ty , bedziesz na porodówce chwile i po strachu ? cesarskie ciecie jest bolesne , samo dochodzenie po cesarce jest długie ... a pozatym cesarka na życzenie istnieje ale jest onabardzo kosztowna nie wiem czy poniżej 2 tyś znajdziesz...

Gość moniśkaa
miałam cesarkę i nie polecam! i to nie prawda, że pochwa po cesarce się nie zmienia, też jest troszkę luźniejsza jak przy porodzie naturalnym, rodziłam 7 miesięcy temu a nadal mam wielką różową i bolesną krechę po cc

Jak chcesz to idź gdzieś prywatnie do jakiegoś psychologa zapłac ze 150 zl i powinien wystawic Ci zaswiadecznie, że ze wzgleów jakiś tam nie możesz rodzić naturalnie. Moja koleżanka tak zrobiła.

o kurcze dziewczyny zaczynam sie bac cc hehhehehe;) u mnie to dopiero poczatek ciazy , moze zmienie zdanie ale na dzisiaj mysle o cc ;((

Aggie - kochana w formie to ja juz musiałam byc jak do domu wróciłam :D ale ogólnie powolutku wracam do stanu z przed ciązy

smutna przeanalizuj jeszcze tą cesarkę - też z początku ciązy bałam sie porodu i zastanawiałam na cesarką. W rezultacie się nie zdecydowałam i bardzo sobie to chwalę. I pamiętaj że zawsze możesz skorzystać ze znieczulenia - bynajmniej tak to jest w Krk

"do debilki autorki" szkoda ze twoja stara nie poronila bo by nie bylo takiego debila teraz tu jak ty;D ale moze jest szansa ze ty poronisz i zakonczysz rod imbecyli;D

Gość Ingade
"do debilki autorki" jak masz ku*rwa pisać takie rzeczy to lepiej wyjdź ! Smutna300 zastanow sie jeszcze ja jestem w 36 tyg i wiem ze za chiny nie chciała bym rodzic cc .

Gość ja dziś
autorko masz pecha trafiłaś na kafe na dzień debili. ja miałam cc i było ok, zero kłopotów, miałam bo chciałam, po prostu powiedziałąm lekarzowi o wszystkich obawach i dostałam skierowanie, nie płaciłam ani złotówki. A ta co jej sie pochwa po cc rozciagnęła.... a mózg ci nie wypadł??? co za pomysł!

Gość komu wisi temu wisi
oj nie demonizujcie cc... ja do siebie dosżłam szybko, choć cc mnie zaskoczyła w szpitalu (przez całą ciążę przygotowywałam się do sn). Ogólnie drugie cc miałam o 21.36 o 2.00 przywieziono mi dziecko i dano do karmienia na 1,5 godziny (myślałam ze zasnę :D), potem spałam, a jak wstalam ok. 8.00 przywieziono malucha na stałe (był w akwarium, przyciągąłm go, wyjmowałam i karmilam), o 10.00 byłam już na nogach i poszłam się umyć (na razie w umywalce :D) i od tej pory byłam już na chodzie, podnosiłam i przenosiłam malucha.