Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczykaw234

Narzekacie na mężczyzn że są źli

Polecane posty

Gość szczykaw234

Ale popatrzcie na siebie, większość kobiet jest zwyczajnie brzydka albo wygląda jak stwór. Zero zmysłowości, mordki jak u szczura albo mureny ,zero biustu, zero stylu, zero poczucia humoru. Jesteście beznadziejne ,j esteśmy zwami bo musimy a nie dlatego że hcemy

Gość remember me ok
może nie masz szczescia

Gość a mnie czeka sprzatanie
bo wy nam wciskanie ze mamy byc plcia piekna, a my chcemy byc brzydkie 😡

a wy macie małe kindybały śmierdzące serkiem hehe nie myjecie sie zebów syr mcie mordy jak niewypał a z profila pół goryla połowy póły brak gdy zakładamy szpile nie dosięgacie nam do cycek mało zarabiacie zero fantazji elokwencji lepiej wogóle nie otwierajcie kopar bo nic nie wnosocie z czym do ludzi kuwa a miss uniwerse byście chcieli nic soba nie reprezentujecie TO DO PANÓW POKROJU ZAKOMPLEKSIONEGO BRZUCHATEGO AUTORA

Gość el ninka
nic nie muszę , nic nie chcę:P

Gość szczykaw234
nie mamy dla kogo się starać bo nie chcę mi się do kogoś kto ma drewnianą mowę ,brak cycków i kilo tapety fałszującej obraz

To skoro jestem piękna, zgrabna, inteligentna i z niebanalnym poczuciem humoru to mogę oczekiwać od faceta, że przynajmniej będzie się starał dorównać mi swą zajebistością?

Gość el ninka
pewnie, ja też nie oczekuję, od teraz żądam, a jak się podoba, to wy...:D

Gość szczykaw234
znowu ładne laski są puste,głupie i bez moralności, skoncetrowane tylko na swojej urodzie

akurat ja jestem najpiekniejsza kobieta świata nie robie tapety i mam niezłe balony jakbys jednak nie zauważył na świecie jesy pełno ludzi różnego wyglądu sa piękni nijacy i przeciętni jesli jestes mega paszczurem to nie licz na super laske a z twoim charakterem to już wogóle

Nie jestem ani głupia, ani skoncentrowana na swojej urodzie, wręcz przeciwnie :) Twoja teoria właśnie poległa. A tak już pomijając żarty - jesteśmy ludźmi, nie bogami z olimpu i każdy powinien o samego siebie dbać we własnym zakresie. Jeżeli żeby to robić, musisz mieć się "dla kogo starać" to żeś dupa, nie facet.

Gość el ninka
ależ oczywiście konc. się na niej zdecydowanie częściej niż na M, na którym mi zależy coś jeszcze potwierdzić, abyś był zadowolony:D Tok rozumowania zatrzymał się na relacjach z liceum i rozmowach o konc. na wyglądzie :D

Gość szczykaw234
unikam najpiękniejszych kobiet świata, debilki zakochane w sobie, a brzydkie nadają się tylko do sprzątania i tu nie pomoże makijaż

Gość szczykaw234
onanizujesz się na swój widok w lusterku i czekasz tylko na komplementy

Gość el ninka
w lusterku to ja jestem może 3 min. dziennie:D, pudło fev - racja, on ma problem :D jakiś na pewno - onan przed lustrem wow!

Gość el ninka
:D :D