Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość materialistka?

Czy dla Was kasa też jest taka ważna w życiu?

Polecane posty

Gość materialistka?

Czy to ja jestem materialistką? Tak sobie myślę, że gdybym miała kasę, to byłabym szczęśliwa. I nawet nie musiałabym jej wydawać, wystarczyłaby mi ta świadomość, że ją mam...

Gość bvfffff
tak i nie pierdolcie ze zdrowie wazniejsze nie masz kasy nie masz na lekarza nie masz na leczenie itp i zdechniesz szybciej

kasa jest ważna ale nie najważniejsza. poza tym bez kasy ciężko a czasy w których można bez niej żyć dawno minęły.

Gość nadchodzi ciemna chmura
nie jesteś sama

Gość a skad bys wziela kase
jakbys byla chora, npmiala duzy problem zdrowotny, nie dosc ze bys nie zarobila na siebie to napewno zaden bogaty facet by ciebie niechcial i kolo sie zamyka

kasa jest wazna.I nie dla tego, ze mozna sobie wszystko kupic i na wszystko wtedy stac.kasa jest potrzebana, jak juz tu ktos madrze zauwazyl, zeby dawala poczucie bezpieczenstwa>mozna nie wydawac, ale jest ta swiadomosc, ze w kazdej chwili mozna z niej skorzystac.Od pewnego czasu jestem przy kasie i porownujac stare czasy, gdzie musialem ciezkao harowac na kazdy grosz i jeszcze uzerac sie z pracodawca, to roznica jest ogromna.Teraz przynajmniej dobrze spie, bo nie musze sie martwic co bedzie jutro!