Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agacior1234

Czy test jest wiarygodny?

Polecane posty

Gość agacior1234

czesc dziwczyny mam pytanie. Mam cykle co 34 dni. 13-go powinnam dostac miesiaczke lecz do tej poty nie wystapila mam bole podbrzusza piersi oraz bokow brzucha tak jak bym czyms oberwala. Szczyt dni plodnych mialam 30.05 wspolzylam od 29.05 do 7.06 robilam 3 testy ciazowe w dniu spodziwanej miesiaczki i dzien po oraz16.06 wsyztskie wyszly negatywnie. Wczoraj bylam u lekarza powiedzial ze mam rozpulchniota macice i na tym sie skonczylo. niczego konkretnego sie nie dowiedzialam. jutro ide na badanie krwi bardzo bym chciala byc w ciazy czy myslicie ze testy robilam za wczesnie i mogly nie wykazac ciazy? prosze o wasze opinie

Gość abcdeffffgggg
Przede wszystkim:czy sie zabezpieczaliście? testy są omylne,ale dziwne,żeby były az tak bardzo ;) zrób sobie jeszcze jeden test tak dla spokojności, a i tak beta pokaze co jest grane (tj czy jesteś w ciązy czy nie). 3 maj sie!

Gość agacior1234
nie nie zabezpieczamy sie bo chcemy miec dzidzie. tak jak pisalam robilam 3 testy ale zastanawiam sie czy nie za szybko.

Gość agacior1234
oststni test jak robilam byl bardzo dziwny bo zazwyczaj ta jedna kreseczka jest bardzo mocno bordowa moja natomias byla blado rozowa i tylko jednaodczkalam 5 min i nic sie nie zmienilo

ja cykle mam 28 dniowe okres powinnan dostac 11.06 i jeszcze nie dostalam. a bylam pewna ze bedzie bo bolal mnie brzuch jak na okres a kiedy termin okresu minal to minal tez bol. teraz bola mnie jedynie sutki i tez robilam test i wyszedl negatywnie. a kochalismy sie w dni plodne starajac sie o dziecko. do lekarza ide dopiero w przyszlym tygodniu.

ja mam podobna sytuacje. tylko tyle ze widze u siebie powiekszone piersi i ogromny apetyt a jak zrobisz bete i bedziesz cos wiedziala to daj znac

Gość agacior1234
michalowa trzymam w takim ukladzie kciuki. ja bardzo bym chciala dzidzie. juz wariuje na samam mysl. ale nie cche sie tak nakrecac. a po jakim czasie robilas test ?

Gość agacior1234
ja czuje jka by piersi sie napinaly takie jak by mrowienia. mam wdecia ale czy to jest objaw ciazy

Gość abcdeffffgggg
Hmmmm założmy że wystapilo plamienie implantacyjne (10-12 dni po owulacji) juz 2-3 dni po nim można zrobic test, który powinien pokazać czy jesteśmy w ciązy czy nie(ale to NIE JEST regułą).Wiec jeżeli miałaś dostać okres 13 czerwca tj. 13 dni po owu,gdzie zarodek już powinien sie zagnieździć to test powinnaś powtórzyć, bo 16 mogło być w zasadzie za wcześnie :)

Gość agacior1234
to jak radzicie zrobic test juro z rana i dopiero isc na krew czy lepiej od razu leciec na krew...?

ja robilam test po 9 dniach ale kupiony w drogerii i to w promocji wiec nie wiem czy wierzyc temu testowi.

Gość abcdeffffgggg
Wyniki z krwi sa nasteonego dnia, wiec jesli sie niepokoisz to lepiej zrob z samego rana test z moczu a potem lec na bete. I nie zapomnij napisac co i jak :) ja jutro tez bede sie testowac :)

Gość abcdeffffgggg
michalowa a patrzalas na date przydatnosci tego testu? ostatnio czytalam cos na ten temat,zeby patrzec kiedy zostaly wyprodukowane etc

Gość agacior1234
ja kupowalam testy 2 w apece Quick czy cos takiego i jeden w drogerii. Ja jak zrobie bete to wynik bedzie tgo samego dnia po 14tej. michalowa a ty dlugo juz starasz sie o dzidzie?

Gość agacior1234
ja mam 21 lat i bardzo bym chciala

Gość agacior1234
juz od 3 miesiecy.

oj to dosc krotko u mnie prawie 2 lata, ale trzymam kciuki i jak cos bedziesz wiedziala to daj znac

Gość agacior1234
oki jak bede cos wiedziala to na pewno dam znac!

Gość agacior1234
czesc dizewczyny dzisia zorbilam bet i rano test z moczu wyszedl ujemny zobaczymy czy beta wyjdzie dodatnia. rani obudzialm sie z bardzo ostym bolem podbrzusza tak mni bolalo ze juz bylam w ostatecznosci wezwac pogotowie. ale to nie jest nawaziejsze zostalam tak ponizona przed lekarza w szpitalu bo chcialam zeby mnie przyjal bo te bole naprawde mnie nie pokoja to odeslal mnie do domu powiedzial ze ma tyle ludzi i pokazuje mi karty a tam 2 osoby poplakalm sie przy nim i powiedzialam ze jezeli o ciaza i cos jest nie tak! a on skoro robila pani testy to nie jest pai w ciazy dziewczyny myslalam ze go rozniose tam!! jak powiedzialam ze mu zaplace za wizyte to od razu prosze isc po karte ale nie poszlam bo wole isc prywatnie gdzie indziej do innego bo po zlosci mogl by mnie tak zbadac.. tak sie poplakalam b to placimy skladki a lekarze tak potrafia ponizyc tak samo jak panie w izbie przyjec pelno ludzi a ta wywiad przeprowadzaludzie sluchaja zniewaga poproostu jak bym mogl ato najchetniej bym napisala jakas skarge

ja kiedys mialam podobna sytuacje. tyle ze bylam na poczatku ciazy i zaczelam bardzo krwawic i pojechalam do szpitala. nie cgcieli mnie przyjac bo bylo pozno w nocy. odeslali mniie do domu. ale gdy do krwawienia doszedl bol brzucha to wezwalam karetke ale bylo za pozno. poronilam przez lenistwo lekarza dla ktorego bylo pozno w nocy

Gość abcdeefffggg
Dziewczyny nie dajcie sie tak traktowac, od razu do dyrkcji szpitala i przed sad. Jego zasranym obowiazkiem jest przyjac pacjenta a nie go spławiac i ponizac. Niestety tak zazwyczaj sa traktowane osoby mlode, dlatego tez tym bardziej należy wziąść sprawy w swoje rece.

tak samo mysle. omi uwazaja ze jak dziewczyna mloda to mozna sie nia nie zajac. a jak tam badania z krwi

Gość agacior1234
kochane badanie krwi 0.100 co oznacza brak ciazy aleee na usg cos tam widac lkarz kazal powtorzyc bete jest pewny w nie calych 100 ze to ciaza oprocz tego mam dwa torbiele na prawymjajniku ale co do ciazy to dziwne beta minusowa testy to samo hmmm

Gość agacior1234
japierdziele widzicie to jest wlasnie polska zasrana ludzi tak ponizaja i traktuja;/