Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak to juz jest 70 procent lud

tak właściwie to po co robicie sobie dzieci ?

Polecane posty

po co skazujecie kolejne istnienie na cierpienie ?

Gość tepaczku,,,
ponieważ, zawsze chciałam mieć laleczke żeby ją ładnie ubierać!

Gość 52223
ponieważ sąsiadki mają, pozostali w rodzinie takze i idiotki nie chcą czuc się gorsze wiec dla szpanu płodza dzieci a później wszelkie frustracje i niepowodzenia w pracy czy w domu przelewają na niewinne istoty , muszą miec kogoś pod reką aby sie na nich powyzywac, patrz jak 90% polaków "wychowuje" swoje dzieci, wieczne darcie mordy na nie i je leją , ot po to sa im dzieci potrzebne

Gość ghgfsfh
jakie to jest smieszne co wy piszecie...

"idiotki nie chcą czuc się gorsze" - rozumiem, ze piszesz o wszystkich kobietach, lacznie z twoja mama?

Gość żeby zapewnic odnawialność
w Polsce obecnie rodzi sie 1,3 dziecka na parę doroslych , żeby nie było ujemnego przyrostu potrzeba min. 2,1 więc bierzcie sie do roboty bo Polska wymiera

Gość jugo
żeby stworzyć porządnego człowieka - mądrego, tolerancyjnego, spełnionego i bardzo kochanego

Gość wfejhwkjfrekwjfrekwjew
najwiekszym darem jest sie nigdy nie urodzic.

Gość 52223
jugo to moze takiego chociaz ty stwórz, pieknie piszesz, zobaczymy co ci wyjdzie w praktyce, no ale przynajmniej bnedzie miala na kim sie powyzywac jak prawie wszystkie rodziny w polsce , dzieci sa tylko workiem do wyładowywania swoich nerwow i gorszych dni, w Polsce to jest priorytetem

Gość jugo
nie mam zamiaru się wyżywać na swoich dzieciach, mów proszę za siebie

Gość jak to wspaniale byloby nie
isteniec :(

Gość 52223
pierdolisz tylko tak bo chesz z siebie super mamcie robic a wiesz jak w prawdzie to bedzie wyglądac, no ale pewnie ze macie prawo, Polske wlasnie mamcie sa zdania ze im wszystko wolno mowic i robic do dziecka , a ze dzieciak jestpod ręka no to po to jest aby nanim sie mozna było wyzyc , takie ejst myslenie polskich kjobiet i nie widza w tym nic zlego

Gość jugo
to do mnie? nie generalizuj, proszę. jestem z wykształcenia pedagogiem i - wierz mi lub nie - to o czym piszesz traktuję jak patologię mnie rodzice kochali, przykro mi, jeżeli ciebie nie

Gość wfejhwkjfrekwjfrekwjew
dokladnie. czasami mam takie dni gdy sie zastanawiam co my tu robimy,skad sie wzielismy.

idzcie spytac rodziców po chuj was zrobili :O 🖐️ )

Gość 52223
Jugo wlasnie to jest typowa Polska rodzina pani Pedagogu, moze pani pedagog choc raz zajrzała w statyki socjologiczne i rodzinne jak polacy podchodza do własnych dzieci i je traktują???o tym co pisz jest tak w niemal kazdej rodzinie, dzicko jest tylko do wyladowywania swoich nerwow i wyzywania sie na nim bo oczywiscie dorosly sobie nie da tak jeździc a dzieciak ma zamknąc jape i siedsziec sicho, to sa polskie realia wychowwcze wiec tylko i dlatego dzieci sie płodzi, musi ktos byc pod reką, . Mam troche latek, przebywam wsrod ludzi i widze po co im te dzieci, po to o czym caly czas pisze

Gość jugo
matko, wśród jakich ludzi ty przebywasz? :O mam świadomość, że patologia istnieje. mnie, proszę, nie oceniaj - nie znasz mnie. kończę tę dyskusję bo i tak nie przyjmujesz żadnych argumentów. po co zadajesz pytanie skoro wg ciebie ty jedna znasz na nie odpowiedź a całą resztę obrażasz? :O