Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeremiaszszszsz

Coraz mniejszy popęd seksualny / zadowolenie z masturbacji

Polecane posty

Gość jeremiaszszszsz

Cholera wie, czy starzeje się, czy jak, ale mam 26/27 lat i czerpię coraz mniejszą przyjemność z masturbacji. Aktualna kobieta powiedziała, że nie ma opcji - czekamy do ślubu (za co ją dodatkowo niezwykle podziwiam i cenię). Jeszcze kilka lat temu nie było opcji, żebym co najmniej raz dziennie sobie nie ulżył, czasem nawet musiałem więcej razy - tak silne parcie miałem i tym samym masturbacja przyjemna, teraz natomiast jestem w stanie się codziennie masturbować, ale potrzebuję do tego np. dobrego filmu. Bez niczego nieźle muszę się napracować, aż mnie czasem boli ręka. Chcąc 3x w ciągu dnia, to ręka praktycznie odpada i muszę przyłożyć niewyobrażalnie dużo starań. Silna chcica pojawia mi się dopiero po jakiś 3 dniach... Jak to jest u was...?

Gość Anka KafeteriAnka
mmmm, to najbardziej kuszacy wiek na seks wyleczyc cie?

to po co robisz to na siłe? tu jest bład większości mężczyzn, że z przyzwyczajenie zmuszacie się, nie naciskaj sam na siebie a będzie ok

Zawsze mnie śmieszą tematy na forum w których autorzy tłumaczą się sami przed sobą, ale maskują to za płaszczykiem problemu. :D Człowiekowi jest cholernie źle, ale żeby nie wyjsć na frajera to powie, że szanuje, podziwia. A co jest takiego do podziwiania w lasce, która ci przed slubem nie da? Za kilka lat wrócisz tutaj i bedziesz płakał, że i po ślubie nie daje. :D Albo przy okazji chęci zajścia w kolejną ciążę. :D

Gość Anka KafeteriAnka
@vera icona twoja zazdrość aż kipi - śmiech przez łzy - to widać na pierwszy rzut oka - nie tylko w tym wątku - nie wiem, czy jesteś chłopakiem, dziewczyną, czy obojniakiem, ale czegoś musi ci bardzo brakować normalny człowiek z taką agresją w tego typu wątkach się nie obnosi...

Gość Kasiulek7777777
vera icona, wszystko w porządku z głową?

Gość jeremiaszszszsz
Źle mnie zrozumieliście - pytałem, czy inni też tak mają w podobnym wieku...

Gość kjamczus
tez mam 30 lat /ale raczej tak nie mam . Jak sobie nie zwale konia to w nocy w czasie mam orgazm / sam zaczyna tryskac i mam mokra posciel ...Zmuszalem sie by zrezygnowac z walenia , ale nie jest to mozliwe bo cały czas mi stoi jak sobie nie zwale . Dlatego walenie traktuje jako czynnosc fizjologiczna to jest oddawanie moczu .

Gość kjamczus
zauzałem jednak ze nie podniecaja mnie kobiety tak jak kiedys . Wiec moze spada mi poped seksualny .

Gość TakiZiom
eee no stary - nocne zmacy, to tyjestes pewnie w gimnazjum...