Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytaaaaaaaaam

Co sądzicie o facecie, który ma 21 lat i bierze ślub?

Polecane posty

Gość pytaaaaaaaaam

Wg Was to za wcześnie?

Gość pytaaaaaaaaam
Ten co znam, to chyba wpadł :D

Sądzę, że to stanowczo za wcześnie. taki człowiek nie jest jeszcze dojrzały emocjonalnie, większość takich małżeństw rozpada się, albo żyją -' bo tak trzeba '

Gość Light My Fire
sądzę, że wie czego chce, więc niech robi podług swojej myśli.

Gość wie czego chce od życia
i bardzo dobrze :) mój kumpel w tym wieku żeni się w te wakacje (żadnej wpadki nie ma :P ) i uważam że to dobra decyzja

moj nazeczony ma 22 lata ja 23 jestesmy ze soba 6 lat przezylismy razem bardzo duzo.. slub bierzemy we wrzesniu z milosci

Gość To nie ma zupełnie znaczenia
I cóż z tego, ile kto ma lat? Najważniejsze jest, co ma, by jego związek przetrwał. Jeśli ma dobry zawód, pracuje, oboje się kochają, mają gdzie mieszkać, a co najważniejsze, mogą liczyć na pomoc rodziców, czy teściów, to takie małżeństwo może przetrwać bardzo długie lata. Czy ktoś mógłby mi powiedzieć, czemu dziewczyna nie może wyszaleć się z własnym mężem, a on z własną żoną? Jakie są problemy z wejściem np. na dyskotekę, o ile ma się obrączkę na palcu? I jeszcze jedno. Od sakramentu małżeństwa nie zachodzi się w ciążę. To trzeba wiedzieć jak się dzieci robi i jak się ich nie robi. Mnie się wydaje, że w wieku 21 lat, to chłopak i jego partnerka taką wiedzę mają już opanowaną.

Gość poraderra
że przegrał życie:(

Zgadzam sie z moim przedmówcą:) nie wazne ile ma lat, wazne ze chce tego slubu i Kocha swoja wybranke.. Co do tych dyskotek, mam znajomych którzy sa małżenstwem od kilku lat i tez chodzą normalnie na dyskoteki.. Nie przeszkadza to nikomu, i równie dobrze moga sie wyszaleć razem.. Nikt nie skresla wspólnego zycia z powodu wieku..

Gość aaaaaaaaaaaaaaaasssi
21 to nie facet tylko dzieciak.