Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotrek Młody

Kobieta czekająca z tym do ślubu...

Polecane posty

Gość Piotrek Młody

Właśnie taką poślubiłem - muszę powiedzieć Wam Panowie, że dzisiaj to rzadkość, ale mieć taką Damę w domu, to złoto, to prawdziwe szczęście. Myślę, że nie byłbym w stanie tak szanować dzieczynę, która miała już przede mną partnera lub (o zgrozo!!!) partnerów seksualnych... Przykro mi, że większość z was nie będzie mogła tego doświadczyć... Kobieta oddana jedynemu mężczyźnie, to złoto... Dziewczyny nie oddajcie się przed ślubem jeśli chcecie być sznowane i pradziwie kochane...

Gość aisha9
Gdzieś Ty taką znalazł???????????????????? A ile czasu czekaliscie do tego slubu???????????????//

Gość Piotrek Młody
W akademiku znalazłem - mieszkaliśmy w tym samym - najciemniej pod latarnią, co;) Czekaliśmy 4 lata, zaufałem, że nie miała i się sprawdziło - trochę krewki pociekło.

Gość no name xxxxxxx
moze z niej taki kaszalot ze nikt oprocz ciebie jej nie chcial

Gość matacz ,,,..,,,,
jakze zryty musisz miec beret ze takie farmazony są dla ciebie wazne ?!:) normalnie boki zrywam - ale rózni ludzie !!:) pewnie jeszcze jest demonem w sypialni , a libido ma przeogromne - ale cóż , jak ktos ma kompleks , ze jest , moze byc gorszy w te klocki od poprzednika , albo nie potrafi zniesc faktu , ze kobieta moze miec porównanie , w zwiazku z tym jak jest daremny w te klocki to kobieta o tym nie wie - to prosze bardzo . geje tez sie kochają i zeby nie było - pisze to w kwesti innosci , ja nic do gei nie mam .

Gość matacz ,,,..,,,,
nawet jak to podszyw , czego swiadom jestem , to nic to musialem to napisac

Gość matacz ,,,..,,,,
prowokacja znaczy sie :)

Gość matacz ,,,..,,,,
troche krewki poleciało i to jest twoje poznanie iz to dziewica - pekam ze smiechu

Fajnie, że czekała. Gorzej jak któremuś z was za bardzo się to spodoba i będzie chciało próbować jak najwięcej. W tedy macie lipę. Dlatego fajnie wyszaleć się przed. A poza tym każdy kolejny partner uczy innych sztuczek!

Może byłeś jej pierwszym, ale kto powiedział, że będziesz ostatnim tudzież jedynym. :classic_cool:

ona dziewica była a ty też ? hm... no jak sie wyszalejecie ze soba zaczniecie myśleć jak z innym

"Przykro mi, że większość z was nie będzie mogła tego doświadczyć..." :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Aż mi krewka z dziewiczej prawej dziurku w nosie pociekła. :D

Gość Dziasiaj zaszycie ci.peczki
dostepne jest i jazda mamy dziewice!

Gość Piotrek Młody
Od razu wiedziałem, że pojawią się wypowiedzi typu No name, matacz, zdezorientowana - utwierdza mnie to jedynie w przekonaniu, ze to wrecz ewenement. Moze mam zryty leb jak to juz ktos wczesniej napisal, ale przynajmniej mam tez swiadomosc, ze nikt nigdy nie penetrowal tam mojej jedynej, ze nikomu nigdy nie brala penisa do buzi - czego bym nie zniosl. Dzis takie czasu, ze wiekszosc musi to zaakceptowac, ze panienke posuwalo przed nim 3... 4...5..., ze byc moze nawet spuszczalo sie w jej lono (tam, gdzie ma byc poczete moje dziecko). Widac to po wpisach w tym temacie, ze niektorzy juz to zaakceptowali - bo nie mieli innego wyjscia - teraz takie czasy - dziewice to "tylko" w przedszkolu. Piszecie, ze kaszalot - bym wrzucil zdjecie, to kazdemu na tym forum szczeka by opadla - swego czasu zajela 2. miejsce w wyborach miss uniwerka (w jakim miescie - nie powiem;)). Miala przede mna 4 chlopakow - z zadnym nie uprawiala seksu ani nawet "robotek recznych" - skad wiem? pewne osoby sa warte zaufania, kiedy przekonasz sie, ze w momentach, kiedy moglyby sklamac i poszloby to im na reke, mowia prawde, zeby nie wiem jaka ona byla, ale co ja wam o tym bede opowiadal. Nie tylko po poscieli w krwi, ale kolega matacz jako doswiadczony penetrator (ktory swoja dziewczyne przepenetrowal pewnie jako 11., ale ma swiadomosc, ze tylko jako 5.) ma inne sposoby na sprawdzenie, czy dziewczyna nie odbyla nigdy stosunku pochwowego ;))) To tak jak mowic o swoich dzieciach, nigdy ich nie majac. Wiec panowie typu matacz, ktorzy nie moga zniesc faktu, ze inni moga miec nieposuwane wczesniej partnerki, a on nie - swoje zale niech wylewaja do swoich kurewek po przejsciach, ktorych nie jeden zabryzgal sperma w niejednym miejscu, spuscil jej sie do buzi itp. Taka kobiete sie naprawde szanuje, nie moglbym jej skrzywdzic, zdradzic - z jej strony zdrady sie nie obawiam (jej charakter i poswiecenie to gwarantuja), ze swojej tym bardziej. Co do demona seksu - na poczatku - od razu po slubie na pewno do nich nie nalezala, ale te dziewicze ruchy, zachowania - tego nie da sie opisac i nic tego nie zrekompensuje. Wiekszosc widze ma podejscie materialne - jesli chcialbym demona seksu, poszedlbym do burdelu - wiec czy jest sens brac demona seksu? Moja ukochana powoli staje sie takim demonem seksu, ktory zna tylko moje potrzeby, ktory jest ukierunkowany tylko na moje potrzeby (bo kazdy facet ma inne). Co do libido - oboje mamy na pewno powyzej przecietnego - mamy po 27 lat, a bzykamy sie czasem nawet po 3x dziennie (nie liczac numerkow pod rzad) ;) Dziewczyny - nie oddajcie sie przed slubem, a bedziecie szanowane - tym bardziej w dzisiejszym swiecie - nie badzcie marionetkami, jakimi jest 99% dziewczyn... Pozdrawiam matacza - niech sie chlop trzyma i zylka niech mu nie peknie.

Nie chce mi się czytać Twojego długiego durnego wywodu w całości, ale skąd wiesz, że nigdy nie miała penisa w buzi? :D Z buzi też jej krewka pociekła? :classic_cool: Vera 😘

Gość świat schodzi na idiotów
"ale przynajmniej mam tez swiadomosc , ze nikomu nigdy nie brala penisa do buzi" Po czym wnosisz, po błonie w waginie? :D :D :D

Gość Piotrek Młody
Zaskakujace dla mnie jest, ze juz praktycznie zupelnie brak takich dziewczyn - czekajacych do slubu - widac to po wpisach - chociaz byc moze wplyw na to ma charakter tego forum - byc moze dziewice takiego forum nie odwiedzaja... Wiem po swojej... ;) Wiadomo, ze jesli ktos czegos nie ma, albo nie jest w stanie dac, bedzie glosil wszem i wobec, ze to co ma, albo jest w stanie dac jest najlepsze. Moze i lepiej, ze nie jest swiadom tego, co traci...

Gość Piotrek Młody
To, co ja wiem pewnie, dla was na zawsze zostanie tajemnica i watpliwoscia - hehehe im wiecej zlosliwosci pod moim adresem, tym wiekszy zal, ze nie mozecie miec takiej dziewczyny, dac tego chlopakowi... :):):) wcale mi was nie zal swiat schodzi na KURWY

Autor tego wątku jest mentalną stulejką, ale skoro tak mu dobrze to niech sobie stulejarzy w dalszym ciągu. :D Przechodzonych prawiczków nie lubię tak samo jak zwyczajnych prawiczków. :classic_cool:

Gość Piotrek Młody
a teraz utwirzcie kolko wzajemnej adoracji i uprawiajce mechaniczny seks nic nie znaczacy - jak zwierzatka w klatce, nie wiedzace co stracily :D:D:D pozdrowionka i nara, bo nie mam czasu czytac waszych smutkow przykrytych agresja :D powodzenia w posuwaniu szmatek :D

Gość kiciorek-ek
autorze- skoro dla Ciebie to było ważne, żeby mieć żonę dziewice to fajnie, że taką znalazłeś. Ale dlaczego obrażasz inne kobiety, które nie chcą czekać do ślubu? Dlaczego obrażasz kobiety, które seks uważają za dopełnienie związku? Twój stosunek do kobiet jest żenujący...Nie znam faceta, który wartość kobiety określa tylko przez błonę dziewiczą- i dobrze, bo dla mnie to kosmos. Piszesz o braniu penisa do buzi czy dojściu bez prezerwatywy jak o czymś brudnym, złym. Może zastanów się jaki masz stosunek do kobiet, do seksu bo dla mnie to Ty masz jakieś zaburzenia...

do piotrka dla mnie jesteś nikim, na poczatku topiku pomyslałam: fajnie, ze znalazł taka i szkoda, że jest tak odbierany kiedy nic nikomu nie zrobił, bo pisząc takie rzeczy chciałes jakoby wzbudzic w swojej osobie szacunek, nie wzbudziłes a co gorsza zacząłeś negować ludzi którzy żyją inaczej niż Ty. sam domagasz się zrozumienia i akceptacji tejże sytuacji i stwierdzenia jej jako wyjatkowej na te czas, ale po innych jedziesz są to kurwy i ruchacze.... więc pytanie czy warto było czekac na ta jedna skoro jestes takim samym skurwysynem mentalnie jak inni? ten fakt ze ona jest jedyna niestety nie powoduje, że jestes lepszy..... bo seks to nie wszystko