Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotrek Młody

Kobieta czekająca z tym do ślubu...

Polecane posty

Gość kiciorek-ek
Zabawny jesteś, naprawdę:) Bogu dziękowac, że nie trafiłam na takiego prostaka, naprawdę. I nie mam się czego uczyć, bo uwierz mi, niczego w życiu nie żałuję. Jakoś udawało mi się ominąć takich banalnych, żałosnych, zakompleksionych "posuwaczy" jak Ty:) Aaaa, i jeszcze jedno- tak się złożyło, że rozstawałam się z byłymi w kulturalny sposób. Życzę Ci, żebyś nauczył się tej sztuki- wtedy żadna nie będzie cię wyzywała od prostaków.

Gość PaulinkaCalineczka
Czytając te wasze dyskusje, nie wiecie jak się cieszę, że jestem jeszcze dziewicą (mam 17 lat). Nie mam zamiaru zmieniać tego stanu do ślubu (jedynie dla tego jedynego). Niestety faktem jest, że większość facetów (o ile nie wszyscy myślą jak "taki jeden ziom", tylko nie wszyscy się tak otwarcie tym chwalą - pewnie i on się tym otwarcie nie chwali - jedynie na forum. Dziewictwo to w dzisiejszych czasach skarb - klucz do poszanowania i szczęścia! Dziewczynki nie oddajcie się innemu niż ten jedyny (nie chodzi przed ślubem, czy po, ale chodzi, żeby temu jedynemu, a o tym najpewniej dowiemy się po ślubie, czy jest naszym jedynym, czy nie). Moja starsza siostra też tak miała - miał być jedyny i w ogóle... zaręczyny... itp, a 2 miesiące później okazało się, że jest z innym. Dziewczyny - uważajcie, bo faceci żerują na naiwności!

Gość Taki jeden ziom :P
dzieki kiciorku za pobozne zyczenia, ale nie skorzystam :P

Gość kiciorek-ek
kochanie, jak miałam 17lat też byłam dziewicą i na fora erotyczne nie wchodziłam :P

a ze jestem zabawny, to kazda o tym wspominala :P

"Ogolnie kocham was posuwac dziewczynki Ale zwiazek tylko z dziewica... " Twoja głupota i hipokryzja mnie przeraża...

Teraz to ja już nie wiem, czy wychodzić za mąż, czy nie, jak widzę, co niektórzy wypisują tutaj...

Gość PaulinkaCalineczka
A ja wolę wchodzić na fora erotyczne i pozostać dziewicą do ślubu - dla tego jedynego - to już postanowione, a silną wolę mam - chłopaka jednego zostawiłam, który się do mnie dobierał.

Gość kiciorek-ek
taki jeden...- wiesz, nie znam Cię. Może jesteś typem, który lubi jak go dziewczyna wyzywa na koniec związku. Skoro lubisz to się tak zachowuj. Lubisz posuwać- to posuwaj. Ale moim skromnym zdaniem jesteś sierotą emocjonalną :)

ja tez z tym czekam do slubu i uwazam ze to normalne a nie zeby sie puszczac z byle kim... chociaz nie mam zamiaru uogolniac bo nie wiem jakby to bylo gdybym kogos bardzo kochala i byla z nim dlugo ale przeraza mnie to ze juz nawet gowniary sie jebia z kim popadnie..

chlopak musi sie wyszumiec przed slubem, a niewiele jest dziewczyn, ktore bez malego klamstewka uda sie przeleciec ;)

I ja też jestem dziewicą i czekam z tym do ślubu..., nie, wróć, do śmierci.

"chlopak musi sie wyszumiec przed slubem, a niewiele jest dziewczyn, ktore bez malego klamstewka uda sie przeleciec " To wtedy nie jest chłopak, tylko samiec. Sorry, ale po Twoich wypowiedziach nie pozostaje mi nic innego, jak powiedzieć, że najgorszemu wrogowi nie życzę takiego faceta jak Ty. Jak się bierze ślub, to się coś ślubuje chyba, nie? A miłowanie wyklucza używanie, jak ktoś to powiedział, więc z taką postawą nie będziesz mógł wziąć ślubu, ani nawet się wyspowiadać, więc powodzenia.

layla, ja to nawet jestem w stanie czekac na bzykansko ponad rok - w miedzyczasie posuwac inne laleczki, a te mimo, ze mysla, ze sa bystre i spostrzegawcze o niczym nie wiedza bys mnie zobaczyla, to nawet przez mysl by ci nie przeszlo ze taki jestem, ale taki jest kazdy chlopak - taka jego natura - po prostu lubi bzykac... no chyba, ze jak autor jest prawiczkiem i wstydliwym chloptasiem, w co nie wierze takze layla, mysle, ze tez bys ulegla mojemu wdziekowi - oczywiscie do laseczek na zywo nie jestem taki beszczelny, bezposredni jak tutaj na forum, nie jestem tez tak prostacki jak tutaj to prezentuje, ale wszytsko da sie ubrac w ladny garniturek, ktory da sie ladnie sprzedac :)

Ty to nie powinieneś mieć nicka taki jeden ziom, tylko taki jeden niwyżyty samiec. A jak Cię szatan kusi grzesznymi myślami, to idź do spowiedzi, do Komunii, pomódl się do Bozi, to trochę odgonisz od siebie szatana...

Gość kiciorek-ek
oj, ja myślę, że aż takiego prostactwa nie zamaskujesz ładnym opakowaniem...

nie każdy jest taki jak Ty, tak samo jest z kobietami jedna ma wysokie a druga zerowe libido.. nie badz taki pewny siebie bo miałam wiele okazji i z zadnej nie skorzystałam :P takze watpie w Ciebie :P

hehhehehehłe hłe hłe jesli mnie pamiec nie myli na lekcji regigii uczyli, ze nie powinno sie bzykac przed slubem - moja pierwsza panne przelecialem kiedy ona tez byla dziewica - a myslalem sam, ze to bedzie moja jedyna (to bylo kilkanascie panien przed aktualna). Wiedzialem, ze zgrzeszylismy - nie postepuje wedle przykazan - takie zachowanie bogu by sie nie spodobalo - nie mialem watpliwosci. Pozniej bylo kilka innych moich zwiazkow z paniami - w wiekszosci rowniez skonsumowanych - pytam w jaki sposob rozni sie pierwszy moj zwiazek od nastepnych i od waszych, kiedy uprawiacie seks bez slubu z innym chlopakiem? Wszystkie te sytuacje sa identyczne - wszystkie to grzech. Wiec z tego tematu 90% autorow wypowiedzi nadaje sie do piekla ;) Ja nikogo nie zabijam, tylko sie stosunkuje, tak samo jak wy... wiec zjazd ze mnie :P

hehe ;) kiciorek-ek i dobrze, ze tak myslisz - mowilem, ze kocham naiwnosc :D

Gość Kamillllloo
Ziom wypierdalaj z forum, z dziewczynek nam kaleki porobisz, ktore beda sie baly dotknac penisa...

Gość agnisia755
niestety dziewczynki - tu na forum, gdzie ma się ukrytą tożsamość można zobaczyć jacy na prawdę są faceci... warto trzymać dziewictwo, ja już to wiem, że nie oddam, bo człowieka się nie prześwietli...

Radzę Ci się z tego wyspowiadać. A jeśli chodzi o mnie - wypraszam sobie, jestem dziewicą i tak zawsze pozostanie. Przez takie myślenie jak Twoje (!) dużo kobiet teraz seksi się przed ślubem, bo skoro facetom wolno, to kobietom też. I dlatego właśnie te 90% ludzi wg Ciebie nadaje się do piekła. Gdyby nie było takich postaw jak Twoja, moim zdaniem nie byłoby takiej rewolucji seksualnej.

Gość Kamillllloo
No i proszę - jest efekt - jedna napisała, że już zawsze pozostanie dziewicą... :D:D:D:D

Drogi Ziomie, nikt Ci nie broni szukać dziewicy. A szukaj sobie. Ale daj innym robić tak, jak oni chcą. Jeśli komuś nie przeszkadza, że jego kobieta miała innych, to (mówiąc Twoimi słowami) zejdź z niego, bo to nie Twój biznes. Każdy ma w życiu inne priorytety i inne poglądy, więc nie mierz wszystkich swoją miarką.

Gość kiciorek-ek
e tam, takie buraki jak taki jeden... to się wyczuwa na odległość. Od razu człowieka naciąga i tyle. A ja Wam powiem dziewczyny, że NIE WARTO trzymać dziewictwa niewiadomo ile. Seks jest piękny, orgazm to coś cudownego. Dodatkowo widzieć pożadanie w oczach swojego mężczyzny, umieć doprowadzić go do rozkoszy - bezcenne. Wszystko jest dla ludzi dojrzałych, dorosłych. Jeśli jesteś z kimś długo, kochasz go, ufasz- seks was jeszcze bardziej łączy. Ja zaczęłam współżyć dość poźno- jak miałam 20lat. Musiałam dojrzeć, zaufać. Teraz jestem już dużo starsza, partnera od lat, dziecko i powiem Wam, że jeśli jakikolwiek facet będzie Wam coś gadał o dziewictwie itp. to uciekajcie jak najdalej- to są najwięksi frustraci- co widac na tym wątku.

Bluebird2008 Drogi Ziomie, nikt Ci nie broni szukać dziewicy. A szukaj sobie. Ale daj innym robić tak, jak oni chcą. Jeśli komuś nie przeszkadza, że jego kobieta miała innych, to (mówiąc Twoimi słowami) zejdź z niego, bo to nie Twój biznes. Każdy ma w życiu inne priorytety i inne poglądy, więc nie mierz wszystkich swoją miarką. Tylko ciekawa jestem, która go zechce. Będzie stary kawaler.

"A ja Wam powiem dziewczyny, że NIE WARTO trzymać dziewictwa niewiadomo ile. Seks jest piękny, orgazm to coś cudownego. Dodatkowo widzieć pożadanie w oczach swojego mężczyzny, umieć doprowadzić go do rozkoszy - bezcenne. Wszystko jest dla ludzi dojrzałych, dorosłych. Jeśli jesteś z kimś długo, kochasz go, ufasz- seks was jeszcze bardziej łączy." Tak, jasne, a potem płacz i zgrzytanie zębów, że on mnie zostawił, że jestem w ciąży, nie wiem, co zrobić, kocham go, a on odszedł do innej. etc