Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śląsk

jaki jest wasz sens życia?

Polecane posty

Gość śląsk

pytam poważnie. Wiecie jaki jest wasz sens życia?

Gość khagern
a jestes kobieta czy facetem??

Gość śląsk
kobieta ale to chyba mało istotne

Gość grrrrrrrrrrr
ciekawe.......

Gość khagern
a ile masz lat??

Gość śląsk
19

Gość khagern
19 i juz szukasz sensu zycia??

Gość śląsk
wyżej to podszyw. Mam 25 lat

Gość Martiniiiiiiii
Mój mąż:)

Gość Gdzie te dziewczyny?
Ja nie mam konkretnego sensu życia. Pracuję, chodzę na imprezy, korzystam ze wszystkiego co jest mi dane. Uważam, że jest bardzo dobrze, kocham życie. No ale to dziwne nie dążyć do niczego

Gość córka szatana
nie szukaj sensu tam gdzie go nie ma. tak na prawdę życie nie ma sensu. nadają go ludzie którzy marzą i stawiają sobie cele. nie myśl o tym bo to Cię zniszczy. ciesz się tym co jest i działaj tak żeby było Ci lepiej.

ja żyje dla mojego męża, jakiś czas temu straciłam dziecko, straciłam prace, bardzo zmieniła się moja figura na gorsze, zestarzałam sie, zbrzydłam, w efekcie chyba popadłam w jakiś rodzaj depresji i przychodziły mi do głowy takie myśli żeby ze soba skończyć. po wielu godzinach rozmów, czasem kłotni, po wielu bezsennych nocach zrozumiałam że musze żyć dla mojego męża że kocham go ponad wszytsko i że on mnie kocha równie mocno. któregos dnia chce mieć dziecko z moim męzem i własnie to jest sens mojego życia, żyję dla mojego męza i mam nadzieje że kiedys dla moich dzieci

Gość śląsk
ale wiek też nie na nic do rzeczy. Tak się tylko nad tym zastanawiam jak jest z innymi. Ja mam dziecko, samochód, mieszkanie. Pracę która lubię ale to wszystko to jakieś tylko cele dla których się dąży. A jaki w tym wszystkim sens?

Gość khagern
a skad dokladnie bo ja tez ze slaska

Gość córka szatana
jak wyżej, sensu nie ma. nie szukaj więc

Gość Vinca kibolica z Poznania
Moje życie nie ma jakiegos specjalnego sensu, bo jestem prostaczką, nie myslę o tym, nie mam wiekszych problemów, żyje bo zyję, jak dokopię jakiejś kobiecie której bezinteresownie nienawidzę, to czuję że mi dobrze i tyle mam w zyciu sensu.

Gość Moim sensem życia jest pername
ntny rozwój osobisty, dobranoc.

Gość śląsk
no właśnie. Ja też żadnego sensu życia nie potrafie odszukać, a mimo tego jest mi dobrze. Już myślałam ze jestem mało ambitna :-)

Gość khagern
nie sluchaj zycie ma sens

córko szatana- bardzo mądrze piszesz, zgadzam się z tobą- to ludzie nadaja sens życiu, popychaja do działania, motywują, ale nie należy zadręczać się pytaniami po co tu jestem jaki jest tego sens, żyj tak żeby było ci dobrze... i nie myśl za dużo:)

Gość córka szatana
litości khagern, jaki jest sens życia powiedz proszę, bo szukałam i nie znalazłam, co ?

Gość śląsk
jestem z katowic :-)

Gość córka szatana
dokładnie dzielna, najważniejsze to robić to co się lubi najbardziej i żyć tak jakby się chciało żeby wyglądał scenariusz naszego życia. a przynajmniej w miarę możliwości. nie zastanawiać się za wiele bo to szkodzi, wiem sama po sobie. pozdrawiam wszystkich

Gość khagern
gdyby cma zastanowila sie nad tym co robi zapewne unikala by rozgrzanych lamp

Gość kalafiorow@
a trzeba szukac jakis wielkich słów..i celów zyciowch?kto i gdzie to pwiedzial?dla jednaego celem i sesnsem zycia bedzie kariera i robienie szmalu,dla drugiego rodzina i posiadanie dzieci,dla kogos innego podróze,,,i pracuje czu haruje po to tylko by jechac w siną dal,,,Moze na sile nie trzeba szukac,,,tylko,..zaczac od tego zeby zyc w zgodzie ze sobą,zadac sobie pytanie czego chce czego oczekuje,,,,zebym byla/byl szczesliwy..Dla jednaego człwowieka to posadanie auta czy domu pelnia szczescia,dla drugiego marzeniem jest to zeby jego dziecko bylo zdrowe..J a sens zycia odnaduje w malych rzeczach i chwilach...i to mi daje napęd do zycia..inspiracje do wykonywania niekoniecznie z checia swojej pracy,ale,,,dla mnie ,,,najwazniejsza jest milosc,taka prawdziwa,i to jest dla mnie sens zycia.....spelniony

Gość inna Ślązaczka
Na Śląsku jest rzeczywiście mało osób z ambicjami, przeważnie zadowalają się posiadaniem rzeczy materialnych i nie rozmyślają zbyt wiele. Nie stresuj sie i nie wymagaj od siebie niczego :)

Gość śląsk
tak naprawde to jestem z Dąbrowy Górniczej i mam kompleks na tle pochodzenia z mojego zadupia. Chciałabym byc katowiczanką, imponuje mi to duze miasto a moja przeciętność polega na tym, że latam po sklepach odzieżowych i jedyne co mnie interesuje, to moda :(

Gość śląsk
no podszywie widzę masz zabawę. Tak dla scislosci dabrowa to też fajne miasto :) nie żadna pipidówa. Musisz się trochę wysilic i poczytac na temat slaskich miast nim kolejny raz coś napiszesz. Idę spać. Wszystkim życzę dobrej nocy

Gość ozzze
miłósc, w tym rodzinna, przyjazn, samoakceptacja, satysfakcja z tego, co sie robi dla kogos w szerokopojetym rozumieniu ( nie tylko zawodowym), spokój sumienia, jedność z przyrodą