Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniiii

smutano ;((((

Polecane posty

Gość moniiii

jest mi smutno ;(((((((((((((((((((((((((((((((((

Gość moniiii
ale jak ;((( wlasnie rozstalam sie z chlopakiem ktory ma PSTRO w glowie a ja się zakochałam jak DEBIL ;(((((((((((((((

Gość moniiii
Ja bo nie chce czekac az on powie "koniec" ja to po prostu czuje.. ;((( woli kolegów piwooo i panienki.. a ktory facet tak nie robi ;((( ?? ja tu im ufac ??? ;((( gdzie jest ten wyjatkowy i jedyny ? tak bardzo kochany ;(

moj tez wolal alkohol w koncu podniosl na mnie reke... wybaczylam... mieszkalismy razem, ale w koncu to skonczylam... na koniec dostalam solidny w*ierdol... zycie... ale teraz mam cudownego faceta ktory jest dobry i kochany:) tez znajdziesz:) nie lam sie

Gość moniiii
nie potrafie tak ;( wspomnienia.zrobi ze mnie idiotke ;(( ktora tak bardzioooo sie zakochała ;((((( i nie moze spac po nocach !!!!!! nie moze zapomniec ;(((((( nie dam rady !!!!!!!!!!!!!!!!!! ;(((((((((((

Ty tu tak na serio?? Zrywasz, masz problem o kolegów i piwo, a to dla faceta tez ważne. Kochany, jedyny wyjątkowy... Są tacy?? Zejdź na ziemie i się ogarnij. Nie lepiej było siąść i pogadać?? Ludzie tak robią.

Przykro mi z tego powodu :( Kiedyś też musiałem przeżyć rozstanie z dziewczyną ale naszczescie mam ten etap już za sobą mimo że jestem nadal sam to tak patrzac z perspektywy czasy lepiej że sie rozstaliśmy, lepiej ją poznałem już po naszym zwiazku niz w trakcie :o A próbowałaś z Nim o tym rozmawiać ?

Gość moniiii
uwierz ze sie nie da. Bo to psychopata. Ma ADHD wczoraj mnie uderzył.. nie moge sie odnalezc;(

oj tak mi źle... jestem taka biedna, nie dam rady... pewnie, że dasz nie Ty pierwsza, nie ostatnia. Wyjdź z domu, przewietrz się, a nie siedzisz i smęcisz. Podjęłaś decyzje. Koniec kropka.

Uderzył Cię, a Ty płaczesz, że go kochasz. Ile Ty masz lat?? I co w głowie?? Fajna wizja przyszłości... Pomyślałaś w ogóle o tym. Dlaczego wy dziewczyny jesteście takie naiwne??

Gość moniiii
kumpele wyciagnely mnie na impreze.. posiedzialam wypilam 2 piwa .. i co ??? myśle nadal.. wrocilam pierwszym nocnym bo nie umiem przestac myslec ? a on jest taki chamski;((((

Poczekaj może jeszcze zadzwoni i przeprosi, i wszystko będzie dobrze. Znowu będziecie razem, świat znów stanie się kolorowy... A Ty będziesz szczęśliwa :P

Gość moniiii
tak jak w piosence. on ma lat 21 ! iii jestem w szoku ze nic w głowie nie ma!!!!! zaznaczam ze jestem starsza! o pare miesiecy! iii mysle ze o wiele mądzejsza. Facet to zło! zdradza kłamie kombinuje !!!! gdzie są wyjatkiiii ? NIE MA!!!!!!!!!!!!!!!! nie ma !!!! i nie bedzie!!!!!

Gość moniiii
ale na jakie ? proszę napisz ;(

Ty, tylko nie rób sobie krzywdy... Same pesymizmy... Trafisz kiedyś na kogoś kto CIEBIE pokocha. Daj sobie trochę czasu, zmądrzej, skończ szkołę, zajmij się czymś ciekawym... Nawet nie będziesz wiedziała kiedy - nic na siłę.

Gość moniiii
wiesz co mnie boli ? to ze on robi ze mnie najgorsza ;(( boje sie ze sobie cos zrobie .. coraz czesciej o tym mysle.. ;'( nie zasluzylam na takie traktowanie// chce milosci ;(( kto mi ją da ;( ?

Gość hfghfgxcbfgv
thd

Gość moniiii
boje sie.. wolałabym chyba umrzec :((( taka mam juz depresje...