Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fhhnfdhdfdhf

Dziewczyna jest głupia albo sprytna?

Polecane posty

Gość swadad
no cięzko w to uwierzyć bo mój ma samych oszołomów, :D może pogadaj z nią jeszcze. nie złapałeś jej za rękę . nie wiadomo jak to było.

Gość Gdzie te dziewczyny?
Laska wali Cię w rogi aż miło a Ty jeszcze ją dowozisz do domu! Skąd dziewczyny biorą takich frajerów to ja nie wiem. Ty aż się prosisz żeby chodzić na boki skoro zamiast lasce wygarnąć to się żalisz na forum dla kobiet, haha.

Gość fhhnfdhdfdhf
w kazdym bądź razie dla mnie to skreślona dziewczyna.. po odwiezieniu powiedziałem wprost_ nie jestem głupi takie bajki to dla tego koleszki zachowaj... koniec. i pojechałem:)

Gość fhhnfdhdfdhf
sorry ale myslalem ze sa spoko laski ktore nie chodza na boki...takie c os jak zachowanie pewnych zasad co znam z wielu przypadkow moich znajomych...i siebei widocznie myliem sie co do niej... ale to nie waze..wazne ze jestem wolny>...oby nie naprzykszala sie mi

Ona rozmawiała z jakimś kolesiem - opiła się, podobał się jednej z jej koleżanek. Baby lubią bawić się w swatkę. Nie każda rozmowa jest zdradą.

Gość fhhnfdhdfdhf
dla mnie takie swatki to dziewczynki a nie kobiety.... poza tym. dowiedziałem się ze ten koles odwozil ja z ta uirodzinowa 2 tyg. z imprezy niby babski wiezor!!!! i stali pod domem mojej ex na orzmowie z 2 h.... te 2 sparwy wystarczy by domniemywac iz jest inaczej... poza tym stracilem zaufanie a to podstawa wszystkiego. zrestza co tu mowic powiedzialem koniec. na pewno nie bede zalowal tych 4 lat zwiazku skoro tak zaczela robic.

To pięknie się wyrażasz o kobiecie, z którą spędziłeś 4 lata... A pisałeś, że jesteś normalny. Czy na pewno?? Zrób sobie rachunek sumienia. Może Ty zawiniłeś, że ona się tak zachowuje. Może wkradła się rutyna?? A Ty nie dbasz o to...

No to z Twojej strony to musiała być wielka miłość skoro kończysz kilkuletni związek tylko dlatego, że ona gadała z jakimś kolesiem. Ale dla tej dziewczyny to tylko lepiej, patrząc na to jakim językiem się posługujesz i ile błędów popełniasz można łatwo wywnioskować, że orłem w szkole to Ty nie byłeś. Do tego nieufny, zazdrosny, zakompleksiony. Niech sobie ułoży z kimś kto jest bardziej "opanowany".

Gość fhhnfdhdfdhf
a h z wami wsyztskie takie same szmaty

Kolego, wydaje mi się, że masz jakiś kompleks... I jesteś co najmniej dziwny... Mam świetny pomysł - zostań gejem skoro nienawidzisz kobiet.

Gość fhhnfdhdfdhf
mam lepszy pomysl wykastruje siebie.... bo ani les ani gej to dla mnie nie opcja bo brzudze sie tym.... a widac 90% kobiet aktualnie to ku tylko jakos wiekszosc facetow a jest ich coraz wiecej sa wierniejsi i pozadniejsi niz kobiety!!!!!!

Masakra, albo to podszywy albo masz coś z głową nie tak. Twój każdy post upewnia mnie w tym, że w Tobie tkwi jakiś uraz do kobiet.

Nie, może Twoje środowisko tak wygląda. Wiesz co szkoda mi na Ciebie czasu. Jesteś tuman, na pewno bez wykształcenia, a na domiar złego Twoje wszystkie kobiety to kurwy... Ojoj jaki ty jesteś biedny i nieszczęśliwy.