Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Euredyka mamaa

Co dajecie do picia 11- 12 miesięcznym dzieciaczkom?

Polecane posty

Gość Euredyka mamaa

I nei mówcie ze tylko wodę bo nie uwierzę ze kazde dzicko chce chętnie pić wodę

A zebys wiedziala ze wode :P :) ... corka ma 2 latka i 3 miesiace i niczego innego sie nie napije. Od urodzenia nic innego nie dawalam jej do picia i tak sie nauczyla :)

Gość gvftrvfd
kurde co za pytanie. A co można dawać do picia??? Przecież nie mocz, nie kawę, nie alkohol. A tak wszystko inne: mleko, soki, wodę z sokiem, herbatkę (każdą- owocową i zwykłą). Rozbrajacie mnie coraz bardziej dennymi pytaniami na Kafe...

Gość mamusieńka..
soki w kartonach, Kubusia, herbatki owocowe, wszystko co słodkie:)

Gość kubuś dla rocznego
dziecka? nie boisz sie o jego nerki?

Gość Ewela 19
Głownie mleko i zwykłą wodę. Kupne soki bardzo rzadko, bo regularnie dostaje normalne świeże owoce, albo soki i koktajle własnej roboty świeżo przygotowane. Herbatek nie podaję. Nigdy nie słodzę dziecku picia. Ma w tej chwili 10 miesięcy.

Gość dziwna jestes,przyznac musze
nie musisz wierzyc-daje wode.syn ma 1.5 roku. soki okazjonalnie,moze raz na dwa tygodnie.

Gość becia:)))
Wode, mineralną niegazowaną, i tak pije od 4 mż. Nigdy soku nie pił, dlatego woda mu smakuje.

Gość tak jak powyzej
daje wode. dlaczego mam dawac cos innego skoro od urodzenia chetnie pije sama wode? byc moze kiedys sie zbuntuje to bede dawac soczki rozrobione z woda.

Gość hitsezonu
wodę, herbatkę z Hippa, mleko, czasem kakao

Gość egertenha
a czy dajecie wody smakowe?

Gość Nie!!
Nie dawaj tego gówna!

Gość a mnie wkurzalo....
absolutnie nie!sama chemia

Moja córa od ok. 12 miesiąca pije kubusie , soki różne , syropy , kompoty , wode ( ale nie smakową) , soczki w kartonikach (najczęściej bobovita i dodoni) , kakao (uwielllbia)

Gość mamusieńka..
a co ma Kubuś do nerek???

Gość mamamamma26
mój ma 9 miesiecy i pije samą wode - nestle aquarell, primavere lub żywiec zdrój - po co mam uczyć pić herbatki granulowane jak to sam cukier i po co uczyć soczki jak pije samą wode i jest ok - ja tez lubie wode niegazowaną - wg mnie to kwestia przyzwyczajenia - bratowa daje wode z rozcieńczonym sokiem - jak nie ma takiego swojej roboty to kupuje takie w szklanych butelkach typu babcia malina czy coś takiego

Gość Alejandra1987
Ja swojemu daje wode z cytryna lub z dotatkiem do tego odrobiny cukru, wode z odrobinką soku do rozcieńczenia firmy Paola, wode z dżemem, samą wodę. Absolutnie nie daj emu tych ulepów do picia firmy bobovita itd. te herbatki są wstretne

Gość me here now
wode z dzemem???????

Gość greta kareta
przeciez te granulowane herbatki są dla dzieci to nei są te sztuczne tylko specjalnie robione dla dzieci wiec chyba sa zdrowe?

Gość mamamamam26
a widziałaś etykiete granulowanych herbatek dla dzieci? sam cukier czyt. glukoza i jakieś inne świństwa.. a wode z drzemem czemu nie - ja na początku jak mały niechciał pić nic - ani herbatek, ani soczków - to dodawałam mu do wody kilka łyżeczek owoców słoiczkowych typu bobovita - i to pił chętnie - potem dawałam coraz mniej aż kiedyś przestałam - zaczęło robić się ciepło - jemu chcieć się pić i pije wode

Gość tikal
ja nie rozumiem jak firmy moga rekomendowac te herbatki granulowane dla dzieci, dostalam probke koperkowej to wypilam sama, bo nie dam tego cukru dziecku

Gość -------19:51---------
a moj syn ma 5 miesiacy i nie pije nic kompletnie .. Nawet wody .. Jest na to jakis sposob ?