Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poczatkujaca kucharka

czy do pierogow na slodko z serem mozna uzyc

Polecane posty

Gość poczatkujaca kucharka

sera zmielonego takiego na sernik? z gory dzieki za pomoc:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość poczatkujaca kucharka
up

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość chyba nie myślę
że raczej nie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość poczatkujaca kucharka
to dupa:(

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość hajfhajkfhkasjd
hm...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość poczatkujaca kucharka
up

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość mychaszka
no a jakiego sera chcesz użyć? tylko takiego jak na sernik tzw twaróg. Bo ser jest żółty

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość poczatkujaca kucharka
ja chce uzyc takiego jak na sernik tzn juz zmielony twarog ale nei iwem czy jest tlusty czy poltlusty, czy to jakas roznice robi?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Forum -strona główna.
Domyślam się , że chodzi tobie o twaróg mielony juz gotowy ,który kupiłaś w sklepie. Jesli tak ,to oczywiście , że możesz.Z tym że musisz zwrócić uwagę czy nie jest on rzadki (takie często bywają) . Jesli jest rzadki ,to ciężko będzie lepić pierożki. On będzie sie po prostu rozlewał .

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Forum -strona główna.
Nie ,nie robi to żadnej różnicy tłusty czy chudy .Tu bardziej zwróć uwagę na konsystencję sera.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość poczatkujaca kucharka
dzieki bardzo, zyczcie mi powodzenia moje pierwsze pierogi.:D a jak nie wyjda to trudno - nie naucze sie poki nie sprobuje:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×