Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Enei77

każdy oczekuje że po ślubie zamieszkam u teściowej!!

Polecane posty

Gość Enei77

Jestem pod taką presją, że już chyba rozumiem film uciekająca panna młoda. Właśnie skończyłam studia, mam jako taką pracę i rodzice obu stron nalegają na ślub. Wyobrażałam sobie że do tego czasu mój narzeczony znajdzie lepszą, w sensie stałą prace, choć i tak myślę że zdołalibyśmy wynająć kawalerkę i utrzymać się. Jednak rodzice wprost wyganiają mnie do teściowej :/ mój narzeczony kiedyś taki przeciwny mieszkaniu z jego matką, teraz jest nawet za... Mieszkanie jest malutkie, pokoje przejściowe, częsty bałagan czy nawet brud... a ja nauczona jestem dbać o czystość otoczenia. Chciałam coś wynająć, nie po to tak ciężko pracowałam i jednocześnie pisząc pracę mgr przez ostatni rok :( Przez stres w pracy, tą presję co dalej z przyszłością, ślubem i zamieszkaniem u teściowej nie mogę spać i mam nerwicę... Nie tak miało być

Gość adsdfdsdsa
Jeżeli jesteś pewna, że utrzymacię się w kawalerce to namawiaj narzeczonego na to. On wie, że jemu u mamusi będzie dobrze. Ale tobie niekoniecznie musi być ok. A jeśli mieszkanie jest małe to będziecie sobie ciągle w drogę wchodzić. Lepiej jest mieszkać skromnie, ale bez matki.