Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tauażowa

tatuaż a pielęgniarstwo

Polecane posty

Gość gość 96
Wczoraj byłam z mamą w szpitalu i widziałam pielęgniarkę, która miała bardzo widoczny tatuaż nad kostką. Dodam że nie miała żadnych rajstop, więc myślę że to zależy od pracodawcy, bo przecież ktoś striptizerek może sobie nie życzyć z tatuażem :D

Gość totto
czyli jest jakaś nadzieja :)

Gość gość35
Ja mam pięć , na rękach wystają mi po 10 cm z pod rękawów ana plecach jeden duży wystaje na karku ponad bluzkę

Gość gość
Co wam k***a dziara przeszkadza ja jestem hirurgiem i mam 4 dziary i co kroje caly czas tak samo jak wczesniej

Gość gość
Licz sie z tym,ze jesli beda widoczne, moga cie nie zatrudnic zwlaszcza w prywatnej przychodni czy szpitalu, gdzie zalezy im na pacjentach, a ci moga miec rozny gust. To ograniczenie, wiec nie wiem, czy warto.

Gość dzasina
Jestem pielęgniarką anestezjologiczną i pracuję na bloku operacyjnym i na oddziale intensywnej terapii dla dzieci... kiedy zmarła moja mama zrobiłam tatuaż, pracuję mam się świetnie i nikt w światku medycznym tego nie zabrania. Przez 6 mcy od zrobienia tatoo nie można oddać krwi i narządów. Nic zdrożnego w dzisiejszych czasach tatoo jest wyrażaniem siebie i swoich przeżyć. Moje ciało moje życie...chyba to wszystko co mam do powiedzenia w tym temacie.

Gość gość
Tak "hirurg" z dziarami od Waldka dzierganymi na melinie ...