Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja sie pytam oo

czy jest tutaj jakiś dobry informatyk???

Polecane posty

Gość ja sie pytam oo

mam problem chciałabym zainstalować super memo ( oryginalne) na swoim laptopie ale kiedy po pojawieniu sie okna instaluj naciskam "zainstaluj" okno sie automatycznie zamyka :( zamknęłam inne programy usunęłam nero, bo podobno blokuje memo i nadal nic. posprawdzałam inne plyty większośc czyta ale mam jeszcze jeden program do ang i tez go nie widzi. ktos mi powiedzial ze mój komputer nie czyta niektórych plyt i juz nic z tym nie zrobie :( czy to prawda?? jesli tak to co to za laptop, który nie czyta płyt??? ale wg mnie skoro pojawia sie okno instaluj to czyta plyte tylko klopot moze z programem. moze mi ktoś pomóc?? ale tak łopatologicznie bo komputery sa moja słaba stroną mam komputer acer aspire 5551-A

Gość zbulwersowany82
Sprobuj sciagnac wersję demo z netu i zainstalowac. Jesli to samo, ewidentnie coś w systemie blokuje proces instalacji. Drugim krokiem moze byc proba instalacji w trybie awaryjnym (nie przejdzie ale warto sprobowac).

Gość ja sie pytam oo
ok spróbuje dzieki

Gość ja sie pytam oo
a tak w ogóle czy jest to w ogóle mozliwe ze nowy komputer nie czyta po prostu niektórych plyt?? czy to bzdura??

Gość zbulwersowany82
Warto tez sprawdzic oficjalne wymagania programu Memo (moze np. brakuje w systemie .NET framework)

Gość zbulwersowany82
Jesli plyta ulegla degradacji lub zostala zle wypalona, to niemoznosc jej odczytu jest bardzo mozliwa. Taki blad jest zawsze sygnalizowany odpowiednim komunikatem w systemie. W Twoim przypadku komunikatu brak, wiec obstawiam ze przyczyna lezy gdzie indziej.

Gość ja sie pytam oo
a mozliwe ze to stara wersja super memo? mam juz ja chyba z dwa lub 3 lata i na starym komputerze miałam zainstalowane bez problemu

Gość ja sie pytam oo
moze nadal ktos tutaj jest?? więc tak wersja demo sciągnieta ale nie moge otworzyc pojawia sie okno Windows cant open this file. To open this file windows needs to know what program you want to use to open it. .... what do you want to do? - use the web service to find the correct program -select a program from a list of installed programs --oba sposoby zawiodly :( 2* otworzyłam płyte z supermemo ale mam tylko wszystko rozpakowane na bin confirm media setup32 itd.... mysle ze potrzebny jakis program ?? mam windows 7 ale czytałam ze starsza wersje supermemo mozna odbierac na tym systemie :(

Gość ja sie pytam oo
:)

Gość ja sie pytam oo
up