Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slon z kopytami

czy poczta jest dzis uczynna???

Polecane posty

Gość slon z kopytami

czy poczty dzisiaj ,czyli w patek sa uczyyne czy nie bo bardzo pilnie musze wysalc powazny list i czy jak wysle dzisiaj to czy od przyjdzie w poniedzialek czy kiedy? czy musze go wyslac z priorytetem czy jak to tam jest wszystko ulozone. tak zeby przyszedl w poniedzialek i moze zevy tez podpisac za niego czy mozna np. podpisac ? nigdy nie bylam na poczcie!

Gość bbbbbbbbbb.
zapytaj Edzia listonosza

Gość byłam dzis na poczcie
sa czynne w kazdy dzien roboczy.

"moze zevy tez podpisac za niego czy mozna np. podpisac ?" A możesz to napisać po polsku? Wyślij dzisiaj przed piętnastą listem poleconym priorytetowym.

Gość może żeby może
:classic_cool:

Gość slon z kopytami
no chce zeby mi podpisal jak odbirze ze dostal .aha alz tym prioeytetowym to jak mam dokaldnie powiedziec,ze mi poelcnao priorytetowym czy jak? i ze jak wysle priorytetowym to co to znaczy konrektnie? ze szybko? czy ze nie zginie po drodze?

:o Wyślij listem poleconym (będzie rejestrowany i osoba, która go odbierze będzie musiała podpisać) priorytetowym (wysłany przed piętnastą powinien dojść w następnym dniu roboczym czyli będzie w poniedziałek). Jeśli chcesz możesz wysłać też za potwierdzeniem odbioru, wtedy dostaniesz pocztą taką żółtą kartkę z podpisem tej osoby-będziesz miała wtedy dowód, że ta osoba pokwitowała odbiór.

Gość mysle ze wartooo
hahhahahah. uczynnaaaaaaa