Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kingusia_124

Ta młodzież jest normalnie zboczona

Polecane posty

wyglądam sobie spokojnie przez okno i co widzę, a no na ławce kilka domów od mojego mieszkania młodzież uprawia seks, co za palanty żeby to robić publicznie w cywilizowanym kraju, średnio jest taka akcja ze 2 razy w tygodniu, chyba muszę wziąć siekierę i tą ławkę unicestwić :P

Gość ptasiek nastroszony
wielu choć zobaczy na żywo jak to się robi. nie przeszkadzaj. bądż tolerancyjna.

Gość pablo28
To że inni mają coś czego nie masz ty to nie znaczy że możesz stosować agresje.

Gość bbbbbbbbbb.
to zejdź do nich i daj sie wyruchać

a widziałaś w necie taki filmik nakręcony ? ja widziałam - otóż w przedziale pociągu chłopak ok 15 lat bzyka rozkraczoną małolatę, doopa mu skacze a znajomi wokoło kibicują,klaszczą w rytm i kręcą film a ta małolata zabawowo jeszcze macha nogami i poklaskuje w jego tyłek - to jest obrzydlistwo heh

Gość ptasiek nastroszony
polaczkowy ciemnogród i zboczone zawiść niedopierdolonych paszczurów. jak można zanęcac do takich czynów jak np. bazienka

ptasiek nastraszony to nie przed twoimi oknami dochodzi do takich aktów, a moja mama kiedyś wykukała nawet dziewczynę która była wnuczką znajomej moich rodziców to poszła mama i powiedziała co dziecko wyprawia

Gość olivia dunham
podgladaczka:o fuj wstydzilabys sie

no co nie ja podglądam tylko moja mama, ja tylko patrze z zainteresowaniem jak ona mnie zawoła że jest akcja na mieście, kochana mamusia zawsze wszystko dzięki niej wiem :)

Gość ptasiek nastroszony
ciekawe czy tacy akuratni jesteście gdy są te prady równych i rowniejszych tam dzieci już mogą a nawet powinny jako obywatele nowoczesnej UE widzieć a nawet wiedziec na ten temat

a ble nie pisz o gejach, wystarczy że mam brata homosia, nie chcę takich rzeczy czytać, tutaj chodzi o to że na ulicach Łodzi dochodzi do czynów nierządnych, bo co takie gówna po kilkanaście lat mogą wiedzieć o seksie

Gość lejla28
tez bym nie chciala takich rzeczy oglądać :O...ja bym to na policję zgłosila

Gość jeszcze troche
i wszyscy tak będą sie seksić na ławkach i w innych miejscach publicznych ..a jak ci sie nie spodoba to w ryj

wiem że jest różnica, tylko że ja mam homofobię i mnie nawet trzymanie się za rękę dwóch chłopaków brzydzi, chociaż nie tak bardzo jak to co przed kilkoma minutami wyprawiano na ławce

Gość pupppp
zadzwoń na policję albo straż miejską odechce się rypanka ;)

Gość Astoria1985r
Niech się ruchają tam, gdzie ktoś nie musi na to patrzeć. Tam chodzą małe dzieci. Co za patologia w tym naszym kraju. Już wstydu nie ma ta gównianeria. Ja bym wezwała policję. Jest zakaz ruchana się w miejscach publicznych, a komu się to nie podoba to niech płaci.

Kinia Kiedyś byłam pod innym nickiem - Majka ,pamietasz ? :) Dawno mnie tu nie bylo a chamstwo widze coraz wieksze .......