Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

prasujecie majtki?

Polecane posty

Gość ASEK Z I KLASY
jak ktos ma stare gacie po tacie to prasuje tokowe.JENIFER8787 milionerko w jakich pantalonach chodzisz?BAWELNIANE REFORMY?????????:D:D:D

Gość be_cool
W kwestii bakterii z pochwy itp. wystarczy nosić wkładki. Jak ktoś ma za dużo czasu to może sobie prasować, mi by dnia nie starczyło :P

jeśli chodzi o moje majteczki są własnie malutkie ,prawie jak mojej 4 letnie córeczki) prasuję bo nie jestem takim brudasem jak wy i leniem śmierdzącym;) na majtkach są różne zarazki z ktoymi żleazko idealnie sobie radzi.Jennifer bezrobotna owszem ale nie bez szkoły bo mam już licencjat:) ha! i łyso pozatym mam 24 lata więc mam jeszcze czas na magr;) a nie jak niektórzy z was 30stka i średnia szkoła;) pozdrawiam brudasy

Bezrobotna flądra Dżenifer nie ma co robić tylko majty prasuje. Pewnie jej facet nigdy sobie sam gaci nie wyprał, w końcu ma służącą bez szkoły. Inne dziewuchy w twoim wieku Dżeni mają ciekawsze zajęcia odpowiadam..może i mają ciekawsze zajęcia ale nie każda 24 latka buduje domek:P hihih

Jeni, widze, ze powrocilas do swoich starych nawykow, a przeciez zaka byals ''odmieniona'' ? 24 lata i licencjat to jest powod do dumy ??? :-O a kasa nei masz sie co chwalic, bo NIE TWOJA :-D :-D :classic_cool:

JellyBelly obrażać się nie pozowle moja moja kasa bez wychodzenia w domu mogę sobie kupowac co tylko dusza zapragnie;) w przeciwieństwie do ciebie;)

A gdzie ja Cie przepraszam obrazam ???? a co Ty u mnie wiesz bidulko z blokowiska ?? :-D chesz ze mna w szranki stawac z licencjacikiem, i kasa meza ?? :-D :-D pozal sie boze :-D :-D :classic_cool:

co męża to moje chyba jakaś niedouczona jesteś skoro nie wiesz że w małżeństwie wszystko jest wspólne a taka niby wykształcona jesteś?;) śmiem w to wątpić

Jennifer chciałabym kiedyś dorównać Ci urodą jesteś niezwykła, a co do prasowania majtek to raczej tego nie robię, mam bardzo delikatna bieliznę i bym się bała

tak, oczywiscie, jestem niedouczona, a Ty po licencjacie i z kasa meza jestes najmadrzejsza :-) i z domkiem co ma 200 m i wszyscy juz go na kafe widzieli, taaaaaaak :-) 💤

Kingusia_124 bez przesady do niezwykłych urodą to ja nie należę ,raczej do przeciętnych ale zadbanych.Ale dziękuję za miłe słowo.

tak, oczywiscie, jestem niedouczona, a Ty po licencjacie i z kasa meza jestes najmadrzejsza :-) i z domkiem co ma 200 m i wszyscy juz go na kafe widzieli, taaaaaaak :-) 💤

fajnie by bylo, bo zycze kazdemu zeby sie szanowal, ale Ty wychwalajac sie kasa meza, domkiem, i obrazajac innych na publicznym forum niestety pokazujesz zupelnie co innego. Szukasz poklasku, adoracji, i tego, zeby ludzie Ci zazdroscili bo masz dom i kase. Gdybys znala swoja wartosc, to nie musialabys sie tak zachowywac.

JellyBelly normalni ludzie nie zazdroszczą tylko potrafią się cieszyć szczęściem innych ,nienormalni kipią jadem i najchętniej by cię zabili ,żebyś tylko nie miał lepiej od nich ...do jakiego typu ludzi należysz?

Gość normalni ludzie nie przechwa-
lają się bzdetami...

Gość polska freya beha
sorry jak Ty je prasujesz, nosisz bawelniane :D nie wyobrazam sobie prasowac stringow, predzej bym sie obawiaala ze spale zelazkiem :D

Gość Dżenifer jest jak frank
wycena dużo zawyżona co do prawdziwej wrtości.

Jenni, Ty ich podjudzasz i specjalnie sie tak zachowujesz, zeby plebs CI zazdroscil, i kazdy o tym wie... Ja nie zazdrosze nikomu niczego. Wszystko co mam jest wynikiem mojej pracy, i moich osiagniec, niekomu za nic nie musze dziekowac, ani od nikogo byc zalezna. Jak ktos sie kasa podciera to na zdrowie, tego mi do sczescia nie trzeba. Wydaje mi sie, ze ejdyne czego moglabym naprawde mocno zazdroscic, to zdrowie, gdybym byla chora.

jestem otwarta i lubię się z ludzmi dzielić moim szczęściem ,nie mam zamiaru wywrzeć zazdrości ale jak ktoś ma ciasne horyzonty to zawsze dopatrzy się przechwalania

Gość te durnowata lalko
a jeszcze zapomniałas dodać ,że rajstopki też prasujesz ,żeby nie było zadnej zarazy !!!

Gość mózg se wyprasuj bo taki
pofałdowany ...będzie ci sie lepiej w czaszce układał .Bo do tej pory to ...:O

JellyBelly wszyscy chcą na siłe udowodnić ,że jestem chujowa pod każdym względem że nie douczona ,że kasa męza ,że dziecko w młodym wieku ,że poleciałam na kase i pewnie jeszcze wielu z was dopatruje się kochanki u bogu mojego męża i gdzie was jeszcze ta wyobraźnia poniesie?żeby tylko podnieśc swoje ego musicie każdego sprowadzić do zera to jest dla mnie chore i nie normalne.Niestety przyjęcie prawdy jest najgorsze i najgorzej bolesne ,że w rzeczywistości ta głupia jeni ma fajnie bo siedzi w domu i ma kase ,ma już dziecko odchowane ,buduje domek no jednym słowem sielanka

ojjenny zazdroscisz innym i kasy i urody i inteligencji dowiodlas wczoraj na temacie jednym i wstzdz sie jakomatka

eh Jeni, nie jestem na tym forum od wczoraj, zebys mnie przekonywala, ze lubisz sie dzielic swoim sczczesciem i nei chcesz wzbudzac zazdrosci 💤 💤 💤

ja swoje wiem i wiem że wielu(nie mówie wszystkich) to mocno uwiera i ciśnie a ja nic na to nie poradze .Bo ja tutaj nie jeżdze po wszystkich ,żeby podnieść sobie samoocene ,trzeba znać swoją wartość.Tyle w tym temacie i miłego popołudnia