Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JozinH@wd

Napady szału niszczenie rzeczy

Polecane posty

Gość JozinH@wd

Witam, mam poważny problem, mianowicie niesamowite napady szału, o dziwo zdarzają mi się jak jestem sam, w towarzystwie raczej nie, ale jak już się zdarzą to zaczynam akcję niszczenie, zależy co mnie zezłości ale jesli przedmiot mojego wkurwu da się trzymac w dloni to desktrukcja, w sumie większe przedmioty też:( ostatnio starałem się po prostu nie szukac okazji do złości i nawet się udało, ale noz kurwa mac nie da się tak w nieskonczonosc, ograniczyłem grę w counter strike, po kilku akcjach z rozwalonymi klawiaturami w tym jednej bezprzewodowej, ograniczyłemn a po rozwalonym fajnym monitorze LCD przestałem, ale oczywiscie za jakis czas wrociłem do tej gry i znowu po klawiaturze więc przestałem, pare dni temu znowu wrociłem i kurwa mac znowu zniszczyłem klawiature, ale ok, przestałem grac w ta grę, za to mój problem się nie zmnieszył otóż: mam a raczej miałem gitarę elektryczną, chociaz nie gmatwam to. Uproszczę. Rok temu kupiłem sobie gitare elektryczną grałem rok ale niestety moje ataki zaczęły się zwiększac i tym sposobem parę miesięcy temu rozwaliłem gitare o ziemie gdyz solówka którą cwiczyłem zajadle, nie chciała wyjść. KURWA. Ok nie mogłem przestac grac gdyz to mnie bardzo wciągnęło, na szczęście wzmacniacz się ostał, więc git. Kupiłem drugą, niestety zacząłem grać coraz trudniejsze piosenki i skutkiem tego, kurwa mac, przed paroma minutami rozjebałem drugą gitare z tego samego powodu. KURWAAAA. Nie no ja tak nie moge. Jeśli ktoś się borykał z tym problemem to czy mógłby mi coś doradzić, za pójście do psychologa dziękuję nie pójdę. Ale jestem tak zdesperowany że chętnie przeyjmę jakieś leki, zna ktoś jakies leki upspokajające bez recepty albo cos cokolwiek... Będę wdzięczny za każdą radę...

Gość JozinH@wd
up