Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zal

Czy Amfetamina uzależnia po pierwszym zażyciu . ?

Polecane posty

Gość zal

Witam . Zastanawiamy się z koleżanką czy Amfa uzależnia już po pierwszym użyciu . Jak wam sie Wydaje .?

Gość rete5[
Naczytałyście się jakiś durnych rządowych broszurek ? Jasne że nie.

Gość trzeba myśleć myśleć myśleć
oczywiscie ze nie, ale jest to najgorszy badziew , te uczucie jak nie mozesz potem zasnąć jest wręcz depresyjne . Kiedyś próbowałam i nigdy wiecej , najtańsze gówno z możliwych . Natomiast od heroiny uzaleznisz sie praktycznie o d pierwszego razu ( oczyiwście to wiem nie z doświadczenia a z obserwacji i opowieści ) . Koleżanka raz spróbowała i przez tydzień nie było godziny żeby nie myślała o tym żeby znowu "spróbowac" .

Gość zal
Nie naczytałyśmy się niczego tylko mamy znajomego , który dostał raz troszkę na język a jak później nie miała z kąd sobie załatwić to okradał matkę ... Więc zaczeło nas to zastanawiać...

Gość zal
Ja hery nie próbowałam , ale może kiedyś ... ; ) Ja tam na Fete nie mogę narzekać bo działanie ma całkiem niezłe , biorę to codziennie więc narzekając na swoją przyjaciółkę Amfe popełniłabym błąd . A Kto wie jakie są skutku zażywania fety .?

Gość zal
Nie to nie ... Szuwaks polecam wszystkim .

Myślę że wakacje można spędzić ciekawiej niż dociekanie czy amfetaminą można się uzależnić od pierwszego razu? :P

Gość klamkusiara
amfetamina nie uzależnia od jednego razu 🖐️

Gość \pikachu/
Jelsi po 1 razie sie spodoba to jest to uzaleznienie...

Gość klamkusiara
uzależnienie jest kiedy próbujesz odstawić i nie możesz a nie ,że ci się podoba :o 🖐️

Jest uzależnienie fizyczne i psychiczne. Uzależnienie fizyczne po pierwszym razie jest raczej niemożliwe, ale psychiczne tak. Bo to własnie na tym polega, że Ci się podoba i sięgasz kolejny raz i kolejny i kolejny itd.