Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fruziaaa

do mam ktore karmily

Polecane posty

ja mialam takie jak te z drugiego linka:) do szpitala mialam 4-jedna do porodu, a trzy na pobyt w szpitalu :)

ja miałam jedna w podobie 2 linka, przeciez nie trzeba 3koszul i tak po 2dniach wychodzi sie do domu, chyba ze jest coś nie tak

Gość tikal
nie polecam tych pierwszych, zeszmaciły sie szybko, ja mialam 3 w szpitalu a i tak bylo malo, po porodzie chyba hormony szlalay i strasznie smierdzialam naet po wyjciu spod prysznica, wiec zeby czuc sie komfortowo musialam zmienica 2 razy dziennie koszule (lezalam tydzien w szpitalu), wiec ciagle tylko pralam.

Gość _patrycja_
sizilenka, nie zawsze wychodzi sie pod dwoch dniach:O a poza tym moze ktos ma potrzebe zmienac koszule nawet dwa razy dziennie bo lubi czuc sie swiezo i komfortowo? to ze ty smierdzisz, nie znaczy ze wszyscy musza:O

Gość do sizilenka
MIALAS JEDNA KOSZULE? o fuck!!! jak to? na porod i na oddzial jedna??ta sama?? i wszystkie dni w szpitalu siedzialas w jednej koszuli? o zesz,fuj fuj fuj!!

Gość fruziaaa
u nas w szpitalu wypisuja dopiero po 3 dobach. dlatego pytam czy trzy trzeba, bo zupelnie nie wiem

Gość tikal
poza tym jesli zamierzasz karmi do do domu i tak Ci sie przydadza, ja karmie i mam 5 koszul - czasem mały opluje mnie mlekiem po jedzeniu a przeciez nie robie prania codzienie

ja do porodu miałam inną 2 na oddział poporodowy, wyszliśmy ze szpitala po 2 dniach :)

ja byłam 2dni w szpitalu, pierwszy dzien i tak w ich koszuli byłam, bo do porodu szpital daje, gdy mogłam już chodzić, to się umyłam i przebrałam, 2dzien w swojej koszuli i do domu, po co miałam brać 3-4koszule??każdy ma swoje zdanie, więc odwal się ode mnie i mnie nie wyzywaj!!

Gość tikal
moim zdaniem min to 3: jedna nosisz, jedna schnie a jedna w pogotowiu, przeciez bedziesz krwawic w szpitalu, pocic sie itp.