Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Werka Kalisz

Skad w Polsce taka nienawisc do politykow Pisu?

Polecane posty

Gość Cześć Shatyn koleżko
z naszej Firmy :D

Gość no gdzie shatyn był sbekiem
skoro wg sbeka nowohuckiego on go prowadził???? widac że się nie znasz. przeproś shatyna!

Gość jak może być z waszej
sbeckiej fdirmy jak go wasz kolega, sbek nowohucki prowadził? coś się miesza emerytom sbeckim w głowach:O

Gość Nowa Huta dumna z Szatyna
i jego dzielnego syna i zony pięknej jak zjawa. I z suszi bo to Shatyna codzienna strawa.

Gość lofciam Bronka!
❤️

Gość Przepraszam Cię Shatyn
że na Ciebie nie działam, że Ci nie staje- to na pewno moja wina. Twoja była dziewczyna.

Gość sbecy zaczynąją szaleć
bo wyłazi to że nakłamli, naobrażali shatyna i wydało się że shatyn sbekiem nie był ani tw. teraz wypisują coś o nowej hucie i żonie shatyna. to stara metoda sbecka żeby się czepiac rodziny tego którego usiłuje się zgnoić bo jest dla sbecji niebezpieczny. ale ciency jesteście sbecy. żeby tak łatrwo się skompromitowac?

Gość Shatyn Jasny
Zgłaszam was pisiowe śmiecie na śmietnik. Próbujecie obsikać mi buty, a obsikaliście sobie nogawki. Za mali jesteście dla mnie- katolskie pomioty. To tyle mojej uwagi dla was. Nie dziękujcie całując po moich butach, bo pobrudzicie. 🖐️

Gość ponieważ ja z gnojami
ze sbecji nie gadam to opuszczam ten top na którym panuje sbecja i chce obrażac i gnoić shatyna.

Gość No nareszcie okazało się
się na pewno że Shatyn nie donosił jak był szatniarzem. ufff co za ulga. Porządny chłop ten Shatyn.

Gość to shatyn był szatniarzem?
skad te wiadomości? od sbecji?

Gość Ma 52 lata i jest stary
a więc i mądry a wy Go tak obrażacie. I jeszcze do tego teza, iftar, anouk, przyłożyły ręce- obrzydlistwo! :o

Gość ani pis ani po to kto
http://www.youtube.com/watch?v=WUT-NTIqLds&fe złowiek który chce naprwde dobrze dla Polski.Ma racje ze polska popełniła ogromny błąd wchodząc do unii bo straciła swoja suwerennosc ,odgórnie sa nam narzucane dyrektywy i prawa unijne i nie mamy nic do gadania http://freeisoft.pl/?p=29538 Dlatego jesli wkoncu otworzyłes oczy mam nadzieje ze przestaniesz oglądac tv z otwratymi ustami i zagłosujesz na Janusza korwina Mikke kongres nowej prawicy który celowo jest obsmiewany przez media bo media mają spełniac taka role. Sam zdecyduj,zobacz jakie rozwiazania proponuje Mikke i sam zaznaczam SAM dojdz do własnych wniosków i nie pozwól by media toba manipulowały a sondaze o chyba nie wierzeycie w te słupki sondaży wybrczych które sugeruja na kogo mamy głosowac a na kogo nie, bo i tak nie ma szans, to jest własnie ta manipulacja . PO i PIS psl sld itp walczą tylko o dostep do korytka ,maja w d...ie Ciebie i twoja rodzine i cała POlske ,najlepiej wyprzedac majatek narodowy i napełnic korytko A mam pytnie do wszystkich dlaczego nie pokazali nam tego w telewizorni http://www.globalnaswiadomosc.com/uniapromien iowniezywnosc.htm

Gość Nie sbecja rozgłaszała że
Shatyn był szlachcicem aby GO ośmieszyć, ale my nie uwierzylim!!!!

Gość skoro nie chcesz się przyznać
skąd masz te wiadomości to już wiadomo że od sbecji. nie wstyd ci rozsiewać sbeckie kłamstwa?

Gość powiesił się bo lubił się buja
spadaj z tym Don Kichotem, bo cie osram.

Gość a kto rozgłaszał że
shatyn był szlachcicem?

tak shatyn był szlachcicem to napewno wszystko zmienia w temacie :-)

Gość Wstyd straszny teraz wiem
że Shatyn nie był szlachcicem......

Gość ważne czy był czy nie?
komuś chyba juz pomysły się skończyły i wyciąga jakieś niewazne rzeczy.

Janusz Korwin Mikke to człowiek, który kandydując na urząd prezydenta mówi całą PRAWDĘ na temat socjalistów i służb rządzących Naszym krajem. Bo Polska nie jest Polaków - tylko tych darmozjadów u koryta. Z JKM można koryto zlikwidować. Zmniejszyć liczbę posłów i senatorów, zmniejszyć biurokrację. Doprowadzic do wolnego rynku, gdzie nie ma przymusu płacenia ZUSu - każdy decyduje na co wyda pieniądze. Obecnie zabiera się nam 87% z naszego dochodu. JKM i WiP chcą, aby podatki wynosiły bliżej 3% (wojsko, administracja, policja). Każde stanowiska byłyby obsadzane na podstawie konkursu, a nie z polecenia kolesiów. Każdy miałby jednakowe szanse. Ciężko pracujący mieliby w kraju b. dobrze - a nie jak obecnie - że nie ma się czasu dla własnych dzieci, i kupuje się samochód kilkunastoletni z Niemiec, bo nas nie stać na nowy. Eurosocjalizm bankrutuje. Kolejne kraje będą upadać gospodarczo. Pracy będzie coraz mniej, a pieniądz zupełnie straci na wartości. Trzeba się albo na ten kryzys przygotować, albo już teraz głosować na Janusza Korwina Mikkego.

Gość czy korwin mówił co z
emeryturami i rentami po zaprzestaniu płacenia zus?

Gość Sam Shatyn pisał że ma papiery
rodowody, ale Shatyn to sbecja, a sbecja to kłamstwo... ale się dałem złapać!.:o

Gość lofciam Bronka!
jak to nie toż przez szlachte ograbiona i rozebrano polskę! :classic_cool:

Gość Shatyn jest najważniejszy
wszystko inne- NIE!!!!!

Gość jak shatyn to sbecja
skoro nawet sbek pisał ze nie? bo jak go prowadził to shatyn najwyżej mógł być tw a nie sbekiem. piperzy ci się ze starości sbeku jebany

Gość co z tym zusem wg
korwina??????

Gość co z tym zusem wg
przestańcie już pieprzyć o tym shatynie. cieakwy jestem co korwin o zusie powiedział i co zamierza.

Gość SJN Nowa Huta
Nowe koło- zapisywać się- menelnie przed TL- codziennie od 17.00 przyjmuje zapisy. Hasło wyborcze- wygnamy agentów Watykanu w Polsce a ich przybytki zamienimy na burdele!!!! Darmowe dla nas i naszych przyjacieli peowiaków.!!!!!

Gość powiesił się bo lubił się buja
jakby Shatyn był esbekiem, to by teraz miał 80- kilka lat, tam młodzieży nie przyjmowali, zasrańce.