Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sensitive type

wrednawe poczucie humoru...

Polecane posty

Gość sensitive type

Mam kolege z pracy ktory ma dosc specyficzne poczuie humour powiedzialabym przesmiewczo-szydercczeTo humor, ktory sprawia, ze czuje sie jak idiotka w jego towarzytwie, mam wrecz wrazenie, ze lubi sobie robic 'jaja' z ludzi, uwypulka niedoskonalosci albo slabosi. Zastanawiam sie z czego takie poczucie humour wynika. Co mu sie stalo, so mu kto zrobil ze tak sie zachowuje?! Jakies pomysly? zy ktos tez tak ma? Jak sobie radzic z tego rodzaju indywiduum?

Gość sensitive type
zawsze szczery, co masz na mysli?

Gość sensitive type
opowiedz o swoich kompleksach, kotku

Gość sensitive type
rozwin, prosze :)

Gość sensitive type
Nie jestem zainteresowana cwiczeniem wrednego poczucia humoru czlowieku, zapewne nie zrozumiales mojego pytania. Ale coz, moze wymaganie czytania ze zrozumieniem to zbyt wiele

Gość sensitive type
a ty w ogole masz cos do powiedzenia na ten temat, czy ci sie po prostu nudzi?

Gość córka szatana
sensitive type musisz się nauczyć jego myślenia i zgasić go tekstami w jego stylu. albo jak to się mawia "chama zabija się kulturą" zawsze szczery, nie masz pojęcia jak uwielbiam cyników. debilizm trzeba tępić :D

Gość na początek
Zastanawiam sie z czego takie poczucie humour wynika. Co mu sie stalo, so mu kto zrobil ze tak sie zachowuje?! Jakies pomysly? zy ktos tez tak ma? Jak sobie radzic z tego rodzaju indywiduum? po co się nad tym zastanawiasz? jeśli się go boisz -unikaj go ,jeśli nie, pograj z nim w słownego tenisa ,moze tez to polubisz ?

Gość sensitive type
Czemu sie zastanawiam? Bo jestem dociekliwa i lubie poznawac nature ludzka. Corko szatana, jezeli wzmianka o debilizmie miala dotyczyc mnie - to faktycznie, 'chama zabija sie kultura' ...

Gość na początek
Czemu sie zastanawiam? Bo jestem dociekliwa i lubie poznawac nature ludzka. no to się go o to zapytaj,bo skąd ludzie z forum mają to wiedzieć? :P;)

Gość sensitive type
Bo ludzie bywaja inteligentni, nawet na tym forum :)

Bo jestem dociekliwa i lubie poznawac nature ludzka. i jakie sa twoje dotychczasowe osiagniecia w tej materii? poskromilas 5 latka?

Gość córka szatana
sensitive type, przepraszam nie miało to tak wyglądać. nie miałam na myśli Ciebie

Gość na początek
Bo ludzie bywaja inteligentni, nawet na tym forum ale nie na takich tematach jak ten

Gość sensitive type
zawsze szczery - mam nieodparte wrazenie ze sie blaznisz...ciagle cos do powiedzenia, ale bez merytorycznej wypowiedzi jak dotad...

Gość wewew
Mam takie samo poczucie humoru. To nie wynika z niczego, juz takie poczucie humoru mamy, jeden ma takie a drugi inne. Takie szydercze, przesmiewcze poczucie humoru nie wynika z jakis zlych doswiadczen w dziecinstwie itp

Zawsze szczery tym razem akurat sie popisal ;) Jezeli nadal nie wiesz czym to jestes wymarznym celem dla zlosliwego kolegi.

Gość sensitive type
Doznalam olsnienia! Zawsze szczery - twoje odpowiedzi daly mi do myslenia :) Otoz wredne poczucie humoru powstaje w obecnosci presji aby byc podziwianym i cenionym przy jednoczesnym braku czegokolwiek wartosciowego do powiedzenia. Osoba taka mowi, zeby cos powiedziec i zwrocic na siebie uwage - bo inaczej nie jest w stanie niczym innym uwagi przykuc ;) Milego dzionka :)

Nie, to jest efekt lubowania sie w wysmiewaniu cudzej niezaradnosci i glupoty, taki sadyzm emocjonalny :P

Gość wewew
"Otoz wredne poczucie humoru powstaje w obecnosci presji aby byc podziwianym i cenionym przy jednoczesnym braku czegokolwiek wartosciowego do powiedzenia. Osoba taka mowi, zeby cos powiedziec i zwrocic na siebie uwage - bo inaczej nie jest w stanie niczym innym uwagi przykuc" Co za brednie. Mozna byc mega ciekawa, inteligetna osoba i miec takie poczucie humoru. Rodzaju poczucie humoru sie nie wybiera!

"To humor, ktory sprawia, ze czuje sie jak idiotka w jego towarzytwie" Pewnie kolega jest po prostu inteligentny lub/i lotny

a dla mnie tacy ludzie mają po prostu kompleksy i próbują się dowartościować. Nie uwierzę, że inteligentna, dobrze wychowana osoba czerpie radość ze sprawiania przykrości innym.

Gość wewew
Ironiczne, sarkastyczne poczucie humori charakaterzyje ludzi inteligetnych. Ci mniej inteligetnie w towarzystwie takich osob czuja sie jak idioci i dorabiaja filozofi do takiego poczucia humoru. To zalosne