Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość merrigold

PRZYGOTOWANIA DO STUDIÓW PRAWNICZYCH

Polecane posty

Gość merrigold

Witam. Skończyłam pierwszą klasę liceum i chciałabym zacząć przygotowywać się do matury/studiów. Jako że chciałabym dostać się na prawo mam pytanie w jaki sposób NAJLEPIEJ przygotować się do matury ? A potem studiów? tzn czy są jakieś korki bądź zajęcia przygotowawcze do tego właśnie fakultetu ?? :)

Gość verena serdella
żartujesz, prawda? tutaj tylko zfrustrowane kury domowe po zawodówkach, dziewczyno uciekaj na jakieś forum na poziomie

Gość merrigold
ojej :D haha no nic...może faktycznie udam się gdzie indziej, w sumie myślałam, że znajdzie się tu np jakiś bezrobotny prawnik xD

Gość Gwiazda charliego
Ucz się historii i Wosu- jeśli chcesz iść na państwową uczelnie. Jak się wybierasz na prywatną nie musisz się przygotowywać- nawet z miernymi ocenami cie wezmą ;)

Gość merrigold
No właśnie mam ambicje na UJ :D tylko wiem, że np na medycynę są takie odpowiednie zajęcia przygotowawcze, a na prawo (?) w zasadzie to jest czysta pamięciówka wszystko, ale może jest coś takiego wprowadzającego ;D

Gość Gwiazda charliego
E tam. Nie trzeba żadnych zajęć przygotowawczych, to zwykłe zdzierstwo. Ucz się systematycznie, zdaj mature rozszerzona i będzie git;)