Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qqqqqalal

dziewczyny co myslicie o takich paznokciach?

Polecane posty

Gość qqqqqalal

Mam tu na mysli klasyczny kolor czerwony bez zadnych dodatkow. Nigdy wczesniej nie malowalam paznokci na tak odwazny kolor, obecnie mam pomalowane na czerowono w stopach i nawet mi sie podoba, nie wiem czy w rekach tez nie pomalowac. Czy to ladnie wyglada i pasuje do wszystkiego? tzn chodzi mi o to czy pasuje do codziennego ubioru typu dzinsy i jakas bluzeczka na przyklad. Mam 20 lat, prosze o opinie

Gość qqqqqalal
??

Gość qqqqqalal
tzn ze nie najlepiej to wyglada bo oklepane?;/

Jelly - 🖐️ Klasyka elegancji, droga autorko. Nie ma sie nad czym zastanawiac.

Gość nawetnie gadajtakichglupot
Boże 20 lat a głupia jak but

Swoja droga, nie wiedzialam, ze slowo "klasyczne" jest az tak trudne. Jelly, opanuj sie, uzywaj normalnego slownictwa. :D

No ja mam nadzieje. Jak tak mozna, pomyslalas o tym? Jeszcze teraz zaczna slowniki kupowac, a przeciez sa wakacje! :D A ogolnie, to jak zyjesz? :)

Gość qqqqqalal
dziewczyny, czy pomadka czerwona będzie mi pasowała do tych paznokci, no wiecie, usta, palce u rak i u stóp czerwone.Chodzę w dżinsach , ale przewieszę przez ramię czerwoną torebkę no i będę się podpisywać czerwonym długopisem. Będzie ok???

Cala sie ubierz na czerwono, wlosy tez wypadaloby przefarbowac. 🖐️ Chwilami lubie podszywy :D

Gość qqqqqalal
Dziękuje Wam, bo ja już wypieków czerwonych na gębie dostałam ze zmartwienia, co z tym czerwonym!!!

A te wypieki to niezla rzecz, w koncu jak na czerwono, to na czerwono. :classic_cool:

Gość qqqqqalal
No i nie powiedziałam wam, że jestem komunistką:-)

Gość qqqqqalal
Trzymajcie się, idę na miasto! odwaliłam się we wszystko co czerwone tylko mi pomadka zęby krzywe na czerwono barwi. Dzięki WAM kochani za pomoc. Jutro napiszę, bo chronię też drzewa i ubiorę się na zielono to mi doradzicie znowu!!!

Gość qqqqqalal
kto tu jest glupi to jest;/ chodzi mi o ludz ktorzy podszywaja sie pod innych wypisujac tego typu glupoty. To sa kompletni idioci, nie wiem jaka maja z tego przyjemnosc. A jesli chodzi o slowo klasyk to lepiej wy sie pouczcie bo mozna to interpretowac w rozny sposob wg mnie albo ze oklepane albo tak jak piszecie eleganckie. A nie odrazu nabijac sie z kazdego...chamstwo

Gość bzdurrra........
ja od dłuższego czasu mam czerwone, ostatnio tylko wzorek sobie zrobiłam

Gość zakolowy pan
dla mnie to nie klasyka tylko kurestwo, tak to sie kurestwo maluje

Gość barbarastraiszend
klasyk to cos sprawdzonego, nadajacego sie na kazda okazje, czaisz?:o

Gość qqqqqalal
tak czaje! jak widac kazdy wyraz nie ma tylko jednego znaczenia;/ Spotkalam sie z takimi opiniami tez ze czerwone paznokcie to wlasnie dla takich pan lekkich obyczajow ale ja tak nie uwazam mimo ze jest to odwazny kolor

Gość elisa-
a słyszałaś o czymś takim jak zmywacz do paznokci?? pomaluj, jak Ci sie nie spodoba to zmyj ja tam czesto nosze czerwone, teraz mam np ostry róż, który widać z daleka tym bardziej że mam długie paznokcie (ze 2 cm) czesto maluje na jakieś kosmiczne kolory i nie zastanawiam sie nad tym pól dnia i ie rozwodze o tym na kafe... a swoją droga to takie "odważne" kolory pasuję raczej do długich paznokci - moim zdaniem

Gość qqqqqalal
A skad wiesz czy mam dlugie czy krotkie? tak slyszalam, pytam tylko o opinie, i tak zrobie to co bede chciala ale poprostu ciekawia mnie opnie co jest teraz modne a co nie. Denerwuja mnie ludzie ktorzy pisza jak im sie temat nie podoba, bez sensu, forum jest po to zeby pogadac, doradzic sobie nawzajem

Gość hoonooratkaa
ja osobiscie jestem zakochana w czerwonym kolorze na paznokciach i tez uwazam ze to klasyk, elegancja...jednak takie mocne kolory ciezko jest zmyc, bron boze nie uzywaj do tego mocnych zmywaczy z acetonem, bo ci zniszcza plytke , ja mam fajny skuteczny z donegala z proteinami jedwabiu bardzo polecam gdyż właśnie nie wysusza płytki i bardzo dobrze zmywa najbardziej mocny kolorek...

ja juz od kilku miesiecy mam klasyczna czerwien wyglada super pasuje do wszystkiego i jest sexi ;) nawet sie nie zastanawiaj tylko wal na czerwono ;) polecam

ewentulnie jak sie boisz zrob sobie french z czerwona koncowka mialam tez taki fajnie wyglada ;)