Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sie nie moge ogarnac

kobiety doradzcie co na siebie wlozyc

Polecane posty

witam szystkie kobietki, ktore moga mi pomoc...otoz za poltora miesiaca ide na wesele do rodzonej siostry i mam pytanie co w tym sezonie jest modne, czego lepiej unikac??? orientowalam sie troszke w modzie ale po wyjezdzie do anglii tak mi sie jakos wszystko pomieszalo tam jest tak bardziej na odwrot...dodam ze mam 172 cm wzrostu, jasne wlosy i zaczepiascie dlugie nogi, jestem szczupla osoba i mam sredni biust....i teraz zapytam w co ja mam sie ubrac??? jakia kiece i dodatki, zeby jakos wygladac....POMOCY!!!!!!!!!

Gość miła od dziś
pytanie tak durne jak to całe forum, włóż co chcesz i w czym ci dobrze, też mi problem

TWOJA ODPOWIEDZ JEST JSZCZE BARDZIEJ DURNA ...jesli cie to forum tak drazni to nie wiem po co tutaj sie wypowiadasz...jakbym chciala zalozyc COKOLWIEK to bym to zrobila bez pisania tego topiku, ale jak wyej wspomnialam potrzebuje porady a takie wypowiedzi jak twoje mi nie pomoga wiec daruj sobie takie zmyslne uwagi

Gość maturks4
Zacząć trzeba od tego, ile masz lat i czy to wesele bardzo wielkie. Jeżeli impreza duża, a ty jesteś tylko gościem (nie świadkiem; i nie przewidziano cie do rodzinnej pomocy w obsłudze), to możesz pozwolić sobie na długą sukienkę. Połowa sierpnia, to pogoda sprzyja sukience lekkiej, ale raczej z rękawkiem (nie podobają mi się te gorsety bez ramion). Oczywiście kolor jasny (to już zależy od typu urody). Zdecydowanie jednokolorowa, żadne tam wzory (kwiaty, łaty, kraty). W zależności od fasonu: biżuteria , byle nie błyszczący "jablonex". Ładne butki na niekoniecznie bardzo wysokim obcasie, ale z zakrytymi palcami. I to wszystko... dobrej zabawy

heh lat mam 21 i swiadkiem moze nie jestem ale jako siostra panny mlodej bede w kregu tych ::::;najważniejszych:::: tego wieczoru, tym bardziej ze siostra poprosila mnie o pomoc przy niektorych sprawach....poza tym lubie dobrze wygladac, wesele moze nie jest jakies wielkie strasznie ok 180 osob....chodzi mi o to jaka sukienka,jaki motyw lub co modne

dodam ze mile widziane porady jakie sukienki pasuja do wysokiej, szczuplej osoby jak ja...mam 172cm i zdaje sobie sprawy ze nie kazda kreacja mi bedzie pasowac a nie chce wygladac jak jakis wieszak, rozumiecie chce podkreslic swoje atuty lecz nie chce przesadzac