Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CzarnaMargoo

Co zrobic?powiedziec Mu prawde

Polecane posty

Gość CzarnaMargoo

Mialam wartosciowego faceta,ale z powodu roznych klamst sie rozstalismy.Nie wiem czy to byla jakas ironia losu czy fatum, ale rozmawialismy na czacie-jestesmy z tego samego miasta (on sie nie zorientowal kim jestem), pisal, ze to niewiarygodne, że w takim miejscu spotkał osobe, z którą sie mu tak dobrze rozmawia, ze mamy identyczne charaktery, temperamenty i poglad na zycie. Chcial sie spotkac, wiec sie umowilismy,on na mnie czekal, ale go wystawilam. Nie powiedzialm mu ,ze tak naprawde caly czas pisal ze swoja EX. Nie wiem co zrobic, przyznac sie czy nic mu nie mowic. Pisze do mnie maile (oczywiscie na czacie podala inny mail), ze chce mi dac prawdziwe uczucie itd. Nie wiem czy jak sie przyznam, to mnie znienawidzi jeszcze bardziej. Co robic???

Gość takejak
Kochasz go nadal? jesli tak to przyznaj się

Gość CzarnaMargo..
Kocham,ale jemu zalezy na dziewczynie z ktora pisal, ale nie wie ze to ja .Boje sie jego reakcji.

Gość Ja tez btym sie bala....
na twoim miejscu

Gość problemy problemy
Może po prostu wyślij mu długiego maila w formie listu. Napisz mu, że dalej Ci na nim zależy i że wymyśliłaś tą nową dziewczynę - napisz coś na "jej" temat" np. mail, którego używałaś, żeby miał pewność. Albo napisz maila z tego nowego adresu bo nie wiadomo, czy ze starego przeczyta. Na końcu napisz, że będziesz np. w parku o godz. X. A potem czekaj na reakcję. Albo będzie chciał się spotkać albo Cię znienawidzi.

a czy ty nie potrafisz nie kłamać? związek posypał się przez kłamstwo, teraz też mu ściemniałaś. jak on ma ci zaufać?

Gość czranaMargo..
Tak masz racje,czuje sie podle.To tez troche byla zemsta na nim za to jak mni epotraktowal,aloe chyba troche przecholowalam

klamia jak najete a pozniej sie dziwia ze facet ma dosc