Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zdesperowana Domowa Żona

zdjecie Zdesperowanej Domowej Zony!

Polecane posty

Gość pięknie !!!
Bo masz piękne białe równiutkie ząbki :) jak ja Ci zazdroszczę nie palę no mam równe lecz nie białe nie stać mnie na razie na wybielanie u dentysty :(((( jeśli Cię to krępuje to nie odp ale jeśli możesz napisz proszę jak o nie dbasz może jakaś fajna pasta, płyn proszę o pomoc

Zona - zdam Ci potem relacje i podziele sie wrazeniami. :D Widze, ze u Ciebie w domu, to chyba zyje sie aktywnie, czyz nie? ;) Ja po pracy, to nawet myslec o uprawianiu jakiegos sportu nie mam sily.

Gość napalony ogierr
a na seks masz siłe? :)

wybielalam je 5 lat temu, ale wybelanie trzyma ok. 4 lata. zdejmuj regularnie kamien, kup sobie elektryczna szczoteczke no i uzywaj past wybielajacych, a te rowne zeby to akurat tak mam chociaz w dziecinstwie mama mnie zmuszala do ortodonty - nie cierpialam wtedy tego ale przynajmniej teraz sa efekty. dalam je sobie tez spilowac zeby byly rowne.

Gość ksieznaanna....
LANSOWANIE sie na takich stronach swiadczy tylko o osobie i dodam ze nie najlepiej dla mnie to przejaw nie dowartosciowanej osoby wiec ZAL MI CIEBIE

Gość buraki skonczone
a kogo to obchodzi? idiotko po co wstawiasz swoje zdjecia

Gość pięknie !!!
Kurde muszę zainwestować w nową szczoteczkę elektryczną w takim razie a pasta doradzisz coś bo teraz są ich setki

Zona - ja sie w pracy nabiegam i to doslownie. Czasem w weekend pojde pobiegac, czy poplywac. Ale z tymi 10 godzinami i silownia, to naprawde, podziwiam Cie. Chyba nie mialabym takiego samozaparcia.

zęby masz faktycznie chyba bielsze od moich ,a na czym polega to piłowanie można je wykonywac u zwykłego dentysty ,jaki to jest kosz i czy bolesne?:) bo faktycznie równiutkie.

Gość boze daj mi sile
gdzie ty masz rozum idz zajmij sie czyms a nie sie tutaj chwalisz i czekasz na pochwalki i oklaski

Zona - ja na pilates chodzilam jakis czas temu i nieszczegolnie mi przypadl do gustu. Ale za to chetnie chodzilam kilka lat temu na joge. Czasem mysle, czy by do tego nie wrocic.

Gość buraki skonczone
po co wklejasz zdjecia? zeby potem smiali sie z twojego dziecka jaka ma pop*****na matke? Siedziecie 24h na dobe na kafe, to wasz cel zyciowy? Kobieto ogarnij sie. Ty Jenny konico tez , a nie bogaczke udajesz.

Zona - pilates to polaczenie jogi, baletu (choc ja tam nawiazan do baletu nie zauwazalam) i jeszcze roznych form cwiczen izometrycznych, czyli takich, ktore polegaja na napinaniu miesni, przy niekonieczniem duzym ruchu. W pilatesie jest duzo nawiazan do jogi, jednakze mozna zauwazyc roznice. W jodze jest duzy nacisk na oddychanie i medytacje. W pilatesie ten oddech jest zdecydowqanie inny niz w jodze. No i pilates jest bardziej dynamiczny, a joga statyczna, szczegolnie jesli mowa o medytacji. To tak tyle jesli mialabym powiedziec pokrotce, chyba ze bedziesz chciala wiedziec wiecej, to sie rozpisze. :D

Gość nsmfjsfs
Zdesperowana, sory że pytam , pracujesz? czy nie? a jak nie to dlaczego? Jennifer to wiem ze leser. Dlatego o nią nie pytam

Gość mkfjsdfndedfu93893
A ty jennifier co pytasz o cene, przecież rzekomo cię stać, mąz ograniczył wydatki nierobie?