Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o. smith

Czy miałam racje?

Polecane posty

Gość o. smith

Od kilku miesiecy jestem w kontakcie przez internet z pewnym facetem. Oststnio wyjechal na miesiac do USA. Przed wyjazdem dzwonil do mnie i pisal non stop, nawet bylam juz zmęczona ciąglymi mailami i rozmowami, prawie plakał do słuchawki ,że boi się że o nim zapomnę jak wyjedzie itd. Obiecywal ,że będzie pisał maile tak często jak się da. I co wyjechal i już wrócił, nawet jednego maila nie dostalam. Napisałam mu jeden i zosłał zupęłnie zignorowany. Po tygodniu od powrotu raczyl się skontatktować i jakby nigdy nic się nie stało. Powiedziałam, że nie chce mieć z nim nic wspólnego bo wiem że miał dostęp do internetu , a kłamie że nie. Nie oczekiwalam ciągłego kontaktu , ale sądzę że 1 mail na tydzień mógł wysłać. Gościu się obraził i powiedział, że nie przyjedzie (mieliśmy się spotkać i iść na bardzo ważną dla mnie imprezę). Czy ja przesadzam, czy mam prawo być zła?

Gość gvfcrxesw
nie przesadzasz

Gość o. smith
Płakać mi się chce bo zapłaciłam już za niego , a ten taki numer wywinął zwłaszcza, że ciągle mi wypisywał jakie to on ma plany w stosunku do mnie. Brałam to z przymrużeniem oka, ale jednak boli mnie to co się stało. Najgorsze jest to ,że on nie rozumie o co mi chodzi.

Gość dzidka mala
To kawał chamidła z tego gościa

Gość żąłósny typ z tego
faceta , nie zawracaj sobie z nim głowy