Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiwiat

pierwszy pocałunek- mówić? ;-)

Polecane posty

Wyróżnienie? :) W czasach, kiedy na powitanie w gronie znajomych całuje się w policzek nie ma mowy o wyróżnieniu w postaci "pierwszego pocałunku". Każda/każdy ma to robić i umieć z definicji:) Nie marudź, tylko całuj :p

hymm... ale ja nie mówię o pocałunku w policzek przecież- poza tym... nie całuję wszystkich, nawet w policzek :) u mnie trzeba zasłużyć ;) dlatego osoby, które witam/ żegnam w ten sposób wiedzą, że są mi bliskie :) (i każda z tych osób to docenia:classic_cool:)

Gość pocieszycielkabbb
Ja to ogólnie jestem niedotykalska, więc i niecałowalska:) No i też nie chcę z byle kim, byle jak. Tylko jeden taki incydent miałam jak narazie:p

"u mnie trzeba zasłużyć" Niestety, nie mam dla Ciebie za dobrych wiadomości... Kobiety, które chcą traktować pocałunek/seks jako karty przetargowej i przepustki do raju dla faceta - nie mają z reguły innych możliwości czy zalet:) Całuj jeśli chcesz, jak nie - to nie całuj. Niech to będzie tylko Twoja decyzja wynikająca z chęci. A nie dlatego, że on zasłużył.

pocieszycielkabbb- widzę, że mamy podobnie z niedotykalstwem :P ale ja np. nie uważam tego za wadę:classic_cool: generalnie- sama lubię takie osoby :bo co za przyjemność, że przytula mnie ktoś, kto przytula tez wszystkich innych? nawet jeśli tego kogoś nie lubi... :O :P

Gość pocieszycielkabbb
Właśnie:)

ukanie dziury w całym- źle mnie rozumiesz ja nie mówię, że ktoś ma sobie zasłużyć czyms konkretnym, że to jest jakas karta przetargowa chodziło mi o to, że nie wszystko dla wszystkich miałam namyśli to, że jeśli już obdarzam kogoś jakąkolwiek czułością, to ten ktoś może być pewien, że robie to szczerze i tylko dlatego, że jest dla mnie kimś wyjątkowym, że traktuję go inaczej niż całą resztę

Gość sialalallllluuu
ja miałam swój pierwszy pocałunek parę dni przed moją 18 lub po ;p było to przemyślane i z chłopakiem, którego wtedy kochałam.... a myślałam, że tylko ja jestem tak stara i się jeszcze nie całowałam skoro większość ma za sobą 1 raz a ja nawet pocałunku nie miałam ;p

sialalallllluuu- no i pewno jesteś zadowolona, że 'wybrałaś' kogoś... i przypuszczam, że chłopakowi tez miło, że to on jest tym 'wybrankiem' :P

Gość sialalallllluuu
On nie wiedział o tym ;p nie jesteśmy ze sobą już rok.

Gość sialalallllluuu
u mnie nigdy nie ma przypadków :D

Myśle że powinnaś oddać się chwili, nic nie mówić tylko całować :D może na początku wyjdzie Ci to trochę nieudolnie, ale nic sie nie martw :) kolejny raz będzie o wiele lepszy :) poza tym on może sam sie zorientować że to Twój pierwszy raz ;p a może będziesz tak dobra że sie nie zorientuje ;) Spróbuj i ciesz sie tym :D