Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sunsunshine

Osiemnastka - muzyka.

Polecane posty

Gość sunsunshine

Witam, oragnizuję za tydzień własne osiemnaste urodziny i teraz poświęcam czas na zrobienia mega przyjemnej listy utworów. Jako, że każdy ma inny gust muzyczny, nigdy do końca nikomu nie będzie pasować muzyka, jednak aby nie było najgorzej, pragnę puszczać znane klasyki, które każdy zna i przy których każdy będzie mógł się bawić. Szukam piosenek w stylu: smash mouth - all star chubby checker- let's twist again loft - majorka :) czy przychodzi coś komuś jeszcze do głowy?!

Gość Bub Fam
ale czemu chcesz to zrobic w ten sposob? u mnie bylo tak, że do głośników miałam podłony kabelek, pod który każdy sobie podłaczał swojego ipoda i kazdy puszczał co chciał. tak jest najlepiej.

Gość sunsunshine
no przecież to moja impreza, więc chcę żeby wszyscy się dobrze bawili przy lecącej w tle znanej i lubianej muzyce...przecież jak dwadzieścia osób rzuci się ze swoimi ipodami to zamiast imprezy będzie wyścig i dostęp do kompa i nie po to chce uniwersalną muzykę, żeby wszystkim przypadła do gustu, żeby po kolei fanatycy rapu, hip-hopu czy reagge, techno, po kolei narzucali innym swój gust muzyczny ;)