Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A pacze sobie

Niemki naprawdę są takie brzydkie?

Polecane posty

Gość A pacze sobie

Bo wg. mnie są całkiem przeciętne, polki też są te brzydkie i piękne, ale wszędzie jest większość przeciętna, to raczej stereotyp wielkiej blond Helgi, bądź zazdrość o to, że są bogatsi.

Gość paszczaki jak nie wiem
powaznie

Gość A pacze sobie
wieczorem siadam całkiem nago przed monitorem i zwiedzam niemieckie portale społecznościowe:classic_cool:

Gość A pacze sobie
Nie muszę zwiedzać portali bo czasem tam bywam :classic_cool:

To zależy:) Ja znam bardzo piękne Niemki i taki przeciętne. Jedyne co zauważyłam to Niemki nie bardzo lubią mieć 'tapetę" na twarzy, preferują delikatny makijaż.

Gość 543fd
Betty Heidler -- typowa niemka

Gość 543fd
najbrzydzsze znane polski sa ładniejsze od najbrzydszej znanej niemki oto dowód .

Gość A pacze sobie
Ja właśnie uważam to za zaletę (dlikatny, świeży make-up), jak idzie taka wymalowana wyglądająca jak spod latarni to wielkie prawdopodobieństwo, że zza wschodniej granicy (ale nie zawsze, jest też sporo tandetnych niemek)

Gość rewrfs
niemki sa brzydsze od Polek

Gość powiesił się bo lubił się buja
Popatrzcie sobie na posłankę Sobecką, albo Kempę, to najbrzydsza Niemka prz nich to miss Europa, o Fotydze nie wspomne.

Gość A pacze sobie
543fd - ja tam nie widziałam jakiej ryżej, brzydkiej niemki (widziałam jedną rudą, i była przeciętna) pozatym ta babka jest wogóle nie pomalowana, i nie zrobiona. Nie wiem, przejedź się za granicę, ja tam w polsce więcej widuję takie okazy niż w niemczech.

Gość Romekk23
tak są brzydkie Typowa helga to rudy pasztet

Gość Trinka trinka
też myślę, że to stereotypy,wkońcu muszą polacy czyms się pocieszać.

Gość anya rjybyk
tu na forum sa zywe przyklady ze to glupi stereotyp. jest babka co ma pseudo "blondynka" czy jakos tak, jest ladna i ponoc jest niemka(sama tak napisala). albo byla tu jakas abraya czy cos takiego i tez byla ladna i tez ponoc byla niemka

Gość To tylko stereotyp
Niemki wcale nie sa brzydkie mieszkam w niemczech i mam duzo kolezanek niemiek i tandetne polki do piet im nie dorastaja. Polki nakladaja mnostwo tapety na twarze, wszystkie jednakowo sie farbuja i ubieraja na ulicy 80% wyglada identycznie (jesli chodzi o styl) niemki sa bardziej naturalne

Gość To tylko stereotyp
Gość co za bzduraaaaaaa
a pewnie nawet nie wiecie ze np w niemczech polki sa uznawane za tandetne, tanie paniusie ktore nadaja sie tylko do wybzykania 🖐️ w wiekszosci bo z pewnoscia sie znajda naturalne ktore sa ladne ale ogolnie taki stereotyp o polkach tam krazy. Tanie, tandetne, sztuczne lalunie. Przykre to ale takie panny psuja wizerunek polkom a nie malo ich, wystarczy odwiedzic portal nasza klasa stronki typu wiocha nie malo takich sztucznych kurviszonkow.

Gość gość
Gowno prawda , zakompleksione Polki ruskie i ukrainki sobie wmawiają ze sa ładniejsze od niemiek żeby sobie poprawić samoocenę , widziałam dużo niemek i wiele z nich jest ladniejszych i szczuplejszych niż Polki czy ruskie , dużo wysokich blondynek

Gość gość
Nie są brzydkie , byłam w pracy w niemczech w wakacje i rodowite Niemki sa ładne , za to rosjanki w niemczech są zazwyczaj bardzo grube a Polki średnie