Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebuje wsparciaaaaaaa

czeka na mnie inseminacja

Polecane posty

we wrzesniu podchodze do swojej pierwszej inseminacji,choruje na pcos i juz ponad rok sie staramy z mezem o dziecko bez skutku,dziewczyny po inseminacji piszcie czy wam sie udalo i za ktorym razem? :)

oj nie ma tu takich osob ktore przez to przeszly? hmm

Gość gejsza jak marzenie
inseminuje się krowy :D

spadaj

Gość gocha g
potrzebuje wsparciaaaaaaa nie przejmuj się debilami ja jestem po inseminacji i czekam na testowanie . Na cyklu naturalnym będziesz podchodzić czy stymulowanie ile się staracie ? przygotowanie do iui to nic strasznego po za ciągłymi wizytami ja byłam na 5 wizytach w ciągu jednego cyklu .kup testy owulacyjne i zacznij stosować to jak wyczujesz mniej więcej jak masz owu to miej wizyt i szanse większe.

Gość mama79mama
bedzie ok mi udało sie za pierwszym podejsciem , takze nie martw sie na zapas . powodzenia :-)

gocha g bede stymulowana ,staramy sie juz 14 miesiecy :) mam nadzieje ze nam sie uda i trzymam za Ciebie kciuki tez :D a Wy jak dlugo sie staracie? gdzie u was jest problem? w moim przypadku ja mam problem z owulacja przez policystyczne jajniki ...

mama79mama dziekuje bardzo za odpowiedz kochana ,odrazu mi lepiej :)

Gość gocha g
potrzebuje wsparciaaaaaaa my już przeszło 5 lat u nas nasienie marnr marne ja miałam 2 in vitro z nasieniem męża a teraz iui z dawcy i dziś robiłam test i wyszły 2 krechy testowa blada ale zobaczymy czy jutro będzie test taki sam i na betę w pon się wybieram z krwi tak że trzymaj kciuki a ja za ciebie ze stymulacja masz większe szanse a jak masz owu to prawidłowe jajeczka czy puste bo to chyba największy problem tu jesteśmy po iui http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3127309&start=24780 więc możesz poczytać i jeszcze pytać

Gość nula nula
a ile masz lat??

Gość gocha g
28 więc do 30 daliśmy sobie czas na próby

Gość Astoria1985r
Kochana ja jestem po 5 IUI nieudanych niestety. Też mam PCOS a mąż słabą armię. Ale pocieszę Cię, że jestem właśnie w 14 tygodniu ciąży z bliźniakami :) Tylko nie udało się dzięki inseminacji...

Gość lolitą lempicką...
dziewczyny ja zawsze uważałam,że świat jest niesprawiedliwy.....!!!! Mam nadzieję,że będziecie miały szybko upragnionego maluszka!:* trzymam kciuki!!!:)

Gość mmmmmmmmaaa
14 miesiecy? jezuuuu ja 5 lat sie staralam z mezem i nie poszlismy na zadne inseminacje...

Gość sdooooooooooooooooooooo
mmmmmmmmaaa to ze ty nie poszlas nie znaczy ze dla nie ktorych to jest jedyny ratunek co kobieta to inny przypadek

Gość gocha g
dziewczyny mamy cud betka dziś 127.45miU/ml po 5 latach dziś szalejemy ze szczęścia

ktos sie pytal ile mam lat,mam 24 lata,tak podchodze do inseminacji po 14 miesiecach staran,lekarka stwierdzila ze skoro po 5 miesiecach brania tabletek wspomagajacych nic nie wyszlo to nie ma co czekac na inseminacje :)

gocha gratuluje,mam nadzieje ze i ja kiedys bede mogla doznac tego szczescia co Ty :)

powiedzcie dziewczyny czy zaszlyscie w ciazy blizniaczanej czy nie? bo slyszalam ze sa duze szanse na blizniaki :D