Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość telefon na kartę

Play - a sprawdzanie wykazu rozmów

Polecane posty

Gość telefon na kartę

Mam ostatnio jakąś dziwną sytuację. Ktoś, kto ma telefon na kartę w play (ja mam w play abonament) - dzwoni do mnie czasami. Jest to mój ex. Za każdym razem jak rozmawiamy, jego dziewczyna o tym jakimś cudem wie i robi awantury, choć nie ma tak naprawdę powodów. Obydwoje się zastanawiamy - jakim cudem ona wie, iż on do mnie dzwoni? "Przetrzepanie" jego komórki w sposób fizyczny - odpada. PO rozmowach kasował mój nr z historii połączeń. Ktoś ma jakiś pomysł?

Gość telefon na kartę
tzn ja wiem, że jest to norma w przypadku abonamentu, można wtedy nawet ustawić konto tak - by smsy z hasłem przychodziły na inny numer a nie na ten "sprawdzany". ale czy w przypadku karty jest to możliwe? kurcze, ani nie knujemy, ani nie romansujemy, a ona mu tak głowę suszy o te rozmowy, że zasugerowałam zerwanie kontaktu, mimo iż uważam go za przyjaciela

Gość marzę o tym, zeby Cię tak
tak. dziala to na tej samej zasadzie. jesli ona ma dostep do jego tel, bez problemu moze sie zalogowac i haslo np na tel przyjdzie w momenice, kiedy on np bedzie korzystal z toalety. wszystko.

Gość telefon na kartę
To ona mu kupiła tą kartę niedawno - " bo będziemy mieć taniej" :) Coś czuję, że wcześniej ją zalogowała - a smsy z hasłem ustawiła na swój numer :) Pomysłowa babka. Ale taka inwigilacja, to już dla mnie lekka przesada :P Oj, chyba chłopisko ma ciut przechlapane Tylko do głowy mi wcześniej nie przyszło, że telefony na kartę też mają wykaz billingu

Gość Pewnie ze telefony na karte
Maja bilingi. Nie ma ich tylko w plusie na karte ale oni zawsze byli do tylu

tez zyłam w błogiej nieswiadomosci :P pora Twojemu koledze ( ex tak jakos głupio brzmi )otworzyc oczy z kim sie zadaje.

słuchaj a jest jeszcze opcja, ze poprzez sms moze sobie poprosic o ustalenie gdzie w danej chwili znajduje sie dany nr :classic_cool: to jest dopiero szoke. :O

Gość telefon na kartę
Ja tam im życzę szczęścia, nie będę sie mieszać, bo to zazwyczaj mieszającemu się, najmniej na zdrowie wychodzi. Byłam tylko ciekawa, czy takie opcje istnieją. Okazuje się, że nic nie jest tak anonimowe jakby się nam zdawało.

wiesz, kiedy ja sie dowiedzialam, ze ...i zaczełam o tym rozmawiac z ludzmi, niemal kazdy dawal mi rade. :) jesli ktos ciebie kontroluje i to w taki sposob bez twojej wiedzy, szuka nie majac dowodow, moze sam cie sklonic do tego zeby...lub sam ma cos na sumieniu. ja na twoim miejsu powiedzialabym mu. moze sam sie domysli. a moze nie.