Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwiazek ale..

watpliwosc

Polecane posty

Gość zwiazek ale..

dojrzaly zwiazek ale ona ma przyjaciol sms telefony od bylego czy to normalne?

Gość zwiazek ale..
hmm

Gość zwiazek ale..
ws? zystko oki?

Gość zwiazek ale..
jestem przewrazliwiony???

Gość zwiazek ale..
jakies sugestie?

Gość kamaszki
co ma byc nienormalne? ze twoja dziewczyna ma znajomych?? czy nienormalne jest to, ze wsrod jej znajomych jest jej ex, z ktorym utrzymuje kontakt?

Gość zwiazek ale..
uwazasz ze to nie stanowi pewnego zagrozenia?

Gość zwiazek ale..
ze pisze sms do niej ze dzwoni prawie codziennie?

Gość kamaszki
ex dzwoni codziennie i pisze? byc moze on nie wie o Twoim istnieniu? a to, ze ona z nim gada ochoczo co dzien swiadczy o tym, ze czegos brakuje jej w obecnym zwiazku... ??????

Gość zwiazek ale..
ty to nawet nic nie pisz bo ty tylko umiesz byc durniem

Gość zwiazek ale..
wiem kamaszki i zastanawiam sie czego

ty to nawet nic nie pisz bo ty tylko umiesz byc durniem mam zgola odmienne zdolnosci, potrafie z takich misiow jak ty robic durniow

Gość zwiazek ale..
wypad zawsze szczery idiotow mi tu nie potrzeba

Gość zwiazek ale..
nie no spadaj debilu

Gość kamaszki
skoro z nim gada i podtrzymuje kontakt moze po prostu w rozmowach z nim znajduje cos, czego nie ma w waszych... moze nie umiesz z nia rozmawiac w ten sposob jak on? nieznane sa tez dla mnie okolicznosci ich rozstania... byc moze jestes, czego ci nie zycze, tylko jakas poczekalnia, albo czyms na otarcie lez - istnieja osoby, ktore nie potrafia byc same... a moze ona stale w skrytosci ducha liczy, ze wroci do ex? poza tym, skad wiesz o tych rozmowach i smsach?

Zdanie kobiety (doświadczonej): To, że Twoja partnerka nie wiesza psów na swoim byłym chłopaku dobrze o niej świadczy. Kobieta z klasą rozstaje się w elegancki sposób. Ale.... Przyjaźń z byłym partnerem to utopia. Na przyjaźnie i pogaduchy był czas wcześniej, gdy związek trwał. Intensywne (codzienne) kontakty z eks-partnerem, gdy jest się w nowym związku? Nie, to nie jest normalne. Nawet fakt posiadania wspólnych dzieci nie usprawiedliwia takich kontaktów. Bo w celu omówienia spraw dotyczących owych dzieci można spotkać się "twarzą w twarz", na neutralnym terenie. Gdy moi byli partnerzy próbowali "odgrzewać" ze mną znajomość, wiedzialam, w jaki sposób ich do tego zniechęcić. Każda kobieta to wie, ale nie każda chce. Najwidoczniej twoja dziewczyna lubi takie gierki, a może lubi wywoływać w tobie niepokój, niepewność? Ostatnio modne były różne pseudopsychologiczne poradniki o zołzach :P A może wciąż czuje sentyment do swojego "byłego", albo dowartościowuje ją w jakiś sposób jego zaineteresowanie?

Gość zwiazek ale..
kamaszki chetnie bym z toba popisal na ten temat ale nie tutaj bo mnie ten szmaciarz wnerwia

Gość zwiazek ale..
wiec sluszne sa moje obawy ona twierdzi ze to tylko kolega ale...

Gość kamaszki
bibo, tez dobrze napisala. zgadzam sie z z nia. za malo wiemy tak naprawde. moze one chce zazdrosc wzbudzic w tobie? naklonic do zmiany zachowania wzgledem niej? moze za malo sie starasz wg niej? a moze ex zaszedl jej za skore, i rozmowy z nim to forma zabawy dla niej. moze kusi go i ludzi, a tymczasem wie, ze to tylko gra, a facet sie napala. ile macie lat??

a ja lubię ZS, bo on w inteligentny sposób i zwięźle daje odpowiedzi na pytania. Forma czasami bolesna, ale szczerość - bez zarzutu.

Gość zwiazek ale..
nie jestesmy mlodzi ona twierdzi ze mnie kocha ze jest okej ale te jego telefony mnie irytuja

no właśnie: ile lat? Bo jeśli sprawa dotyczy kobietki przed 30-stą, to.... :P ... to wszystko jest możliwe.

Gość zwiazek ale..
no byc moze ze go lubisz ale on nie odpowiada tylko atakuje a mnie nie o to chodzi

Gość zwiazek ale..
no wiec ma 36