Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwiazek ale..

watpliwosc

Polecane posty

Gość 001
jeżeli mnie pytasz - to prawdopodobieństwo, ze tak zależy od tego, czy uda Ci się trafić na moje chęci zajrzenia pod ten tytuł (a jeszcze lepiej, żeby to były chęci zawsze szczerego) ;-)

Gość zwiazek ale..
szczerego to lubione zajecie on tutaj mieszka...

Gość niedojrzała 36-latka
W odpowiedzi na postawione pod moim adresem tutaj zarzuty- wyjaśniam. Związek mój z autorem tego porywającego wręcz topiku trwa - a właściwie wegetuje już jakieś 4 lata. Szkoda,ąe szanowny autor nie dodał, iż mieszkamy od siebie ponad 350 km, żyjemy w dwóch różnych światach, widzieliśmy się aż raz! To bardzo trudna , burzliwa znajomość. Obciążona wieloma trudnymi sytuacjami, chorobliwą wręcz zazdrością itp. W pewnym sensie tworzyliśmy związek- a jakże wirtualny, bo jak inaczej to nazwać. Wiele godzin przegadaliśmy, choć to wyda się Wam dziwne i niezrozumiałe łączyła nas swego rodzaju namiętność, wręcz uzależnienie od siebie.. kilka razy kończyliśmy te znajomość- jednak zawsze bezskutecznie. Mój kontakt z moim ex - coż.. jest to fakt i nie zamierzam tego zmieniać. Oczywiście autor topiku zdecydowanie nadinterpretował fakty ale nie w tym rzecz. Najgorsze co mógł mi zafundować przez czas naszej znajomości to chorobliwą zazdrość o wszystkich bez wyjątku. Stąd moje wątpliwości, irytacje, złość, itd.. Opisałam sytuację z mojego punktu widzenia-bardzo ogólnikowo to dziwaczna historia jak sami widzicie. W życiu bym o tym nie pisała w takim miejscu jak to. Ale w pewien sposób zostałam wywołana do odpowiedzi. Pozdrawiam . Niedojrzała36-latka.

Gość zwiazek ale..
i wszystko jasne

Gość no to co ona napisala
diametralnie zmienia postac rzeczy

Gość zwiazek ale..
faktycznie to co napisala zmienia wszystko

Gość no to sie wkopaliscie
jw

Gość zwiazek ale..
co znaczy wkopaliscie?