Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aurinkowa86

Tęsknota - jak podać uczucie do liwkidacji ?

Polecane posty

Gość aurinkowa86

Tak mi tęskno za moim facetem, że nawet nie chce mi się jeść. Cera mi się pogorszyła. Nie mam nastroju. A facet daleko. W nadziei mamy się spotkać i mieszkać w jednym miejscu ( bo nie wiem czy mieszkanie razem to dobry sposób) za jakiś czas... Ale jak ten czas przeżyć ? Czy miałczeć ciągle do faceta, że tęskno ? Czy może olać i poszukać innego ? Och co tu uczynić na tęsknote? Facet tęskni, ja tęsknie... Ja nie mam pieniędzy na życie gdzie indziej póki co i usiłuje zakończyć moją edukację tutaj, a facet pracuje. Ja nie mam pieniędzy, żeby go odwiedzić. On nie ma czasu (bo pracuje) żeby mnie odwiedzić. (Dodam, że minimum potrzebny tydzień by technicznie dać radę ) Nie wiem czy wypada pytać go o pieniądze, nie wiem czy chciałabym aby za mnie płacił. Zapraszał mnie do siebie na cały miesiąc, ale to i tak coś pieniędzy potrzeba. Och ... Nieszczęśliwa ja... Wspomóżcie mentalnie mą osobę.

Gość aurinkowa86
Czuję się bez życia.... Z każdą minutą gorzej. Tym bardziej że rozmawiałam z nim. Może powinnam przestać się kontaktować ? Powiedzieć mu że ja tak wytrzymać nie mogę ? I że może lepiej się w ogóle nie kontaktować...