Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ins

mama

Polecane posty

słuchajcie mam problem z mamą. Pół roku temu strasznie się z nią pokłóciłam (chodzi o mężczyznę, który jest miłością mojego życia). Nie ważne o con chodzi, ważne, że ona nie chce, żebym miała z nim cokolwiek wspólnego. Przez te pół roku w ogóle o nim nie rozmawiałyśmy, ale teraz muszę. Zawsze się jej bardzo bałam jeżeli chodzi o tą sprawę, co trwa już 4 lata, ale teraz to jestem przerażona, a wiem, że muszę z nią pogadać. Chciałam wybadać sprawę (jaki ona ma teraz do niego stosunek) w ten sposób aby zagadnął ją o to mój tata, ale pewnie by się domyśliła, że to maja sprawka. Myślicie, że mam zacząć rozmowę o tak, po prostu?

ale straaasznie się baję :( boję się, że zrobi mi awanturę albo, co chyba jak dla mnie jest jeszcze gorsz, popłacze się jak ostatnio :(

Musicie po prostu szczerze pogadać. Jej też napewno jest ciężko z tą całą sytuacją. Przecież jesteś jej dzieckiem. Najważniejszym człowiekiem na świecie.

tylko, że ona powiedziała, że nie chce już więcej o tym słyszeć...

no widzieć chce, razem mieszkamy, mam dopiero 20 lat...tak ogólnie nasze stosunki są teraz ok, ale nie w tej sprawie...

no widzieć chce, razem mieszkamy, mam dopiero 20 lat...tak ogólnie nasze stosunki są teraz ok, ale nie w tej sprawie...